RX 570, Dying Light 2 için yeteri midir?

Hocam ben mi anlatamıyorum siz mi anlayamıyorsunuz bilemedim. Demek istediğim iki oyun bir değil, grafikler çok farklı olmasa bile çok daha büyük bir oyun ve optimizasyon farkı var. Bu yüzden bunu 1. oyunda FPS sıkıntısı yaşamazsan bunda da yaşamazsın gibi bir mantıkla cümle kurduğunuz için dedim.

Takıldığın şey çok komik ve tartışmaya değmeyecek bir şey. Sırf yanıt yazmak için yanıt yazıyorsunuz.

(GTX 1660S) 2-3 ayar var oyunda düşük-orta-yüksek ayarlanabilen, ayarlardan gölge vs. oyundan bak bunlar FPS düşürüyor, yükseğe çekince geri kalan çevresel perdeleme, kenar yumuşatma falan bunları yükseğe çekebilirsin. 60 FPS zor veriyor bu kartla sen düşün dediğim ayarlar düşükte bir de sadece FPS'yi etkilemeyenler yüksekte :D En az 1080p 60FPS için RTX 2060 lazım. Ama grafiği öyle bir ayarlamışlar ki hala taş gibi görünüyor. Normalde kartım 74 dereceye çıkar, bu oyunda 65 dereceyi geçmiyor, dengeli dağıtmışlar gücü, işlemci + grafik kartı gibi. (İşlemci de Ryzen 5 1600 eski versiyon.)

Son düzenleyen: Moderatör:
FSR MSR saçma zaten reklamını yaptıkları DLSS de öyle ben niye yüksek FPS için kaliteden vazgeçeyim ki güya teknoloji :D Grafikleri leş edip adına da zaten gözünüzün görmediği gibi ayarlıyor onu yapay zeka demezler mi tam bir yalan dolan.

FSR MSR saçma zaten reklamını yaptıkları DLSS de öyle ben niye yüksek FPS için kaliteden vazgeçeyim ki güya teknoloji :D Grafikleri leş edip adına da zaten gözünüzün görmediği gibi ayarlıyor onu yapay zeka demezler mi tam bir yalan dolan.
DLSS daha iyi en azından oyunu PS3 kalitesine çevirmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı