RX 570 ekran kartı çok donmaya başladı

nosman

Hectopat
Arkadaşlar RX 570 4 GB ekran kartım çok donmaya başladı. Neden donmaya başladı ve bana AMD ekran kartı ayarları hangi ayarları yapabilirim arkadaşlar? İşlemcim AMD Ryzen 5 2600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar RX 570 4 GB ekran kartım çok donmaya başladı. Neden donmaya başladı ve bana AMD ekran kartı ayarları hangi ayarları yapabilirim arkadaşlar? İşlemcim AMD Ryzen 5 2600.

Hocam bende de aynı sorunlar var. Çoğu kullanıcıda var galiba. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

RX570 Sapphire pulse alma arefesindeyim ne gibi bir donma acaba?

İlk defa ekran kartı donması duyuyorum artan sıcaklıklardan ve artan tozdan dolayı olabilir yapabilirsen en basit olarak ekran kartını çıkartıp soğutucu bloğuna birkaç defa tozlar gidene kadar hava tut veya üfle ya da iyi bir bilgisayarcıya verip bakımlarını yaptır.

Donma sorunları ekran kartından kaynaklanmaz genelde. Oyunun optimizasyonu, arkaplan uygulamaları, RAM boyutu, işlemci, sıcaklıklar gibi etkenlerden dolayı olur.

Siz bütün sisteminizi ve hangi oyunlarda olduğunu yazarsanız ona göre daha sağlıklı tavsiyelerde bulunabiliriz.

Her şeyi alın eski AMD'lerin Sapphire'lerini ve eski Zotac'ları almayın. Sapphire 5xx serisinde en çok WattMan veren model. Ben ROG kullanıyorum ortalama 2 yıldır, henüz bir sıkıntısı olmadı.

Sapphire iyi hocam bende RX 560 var hiçbir sıkıntısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…