Yanlış bilgilendirme yapmayın. Nasıl yeni kartlarda normal bir durum? Teknoloji ilerledikçe ürünler daha soğuk çalışıyor, kasa içi soğutmanız yeterli değilse bu kartların sorunu değil sisteminizin problemidir.
Kasa içi hava akışı çok iyi değilse ekran kartı sıcaklığınında yüksek olması normal, değerleriniz normal sayılabilir yük altındayken daha soğuk kullanmak istiyorsanız kasanızın hava akışının daha iyi olması ve kasaya ekstra soğutucu koymanız gerekiyor.
Yanlış bilgilendirme yapmayın. Nasıl yeni kartlarda normal bir durum? Teknoloji ilerledikçe ürünler daha soğuk çalışıyor, kasa içi soğutmanız yeterli değilse bu kartların sorunu değil sisteminizin problemidir.
Ben de MSI GTX 1060 kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim kardeşim ben GTX 1060la 50 derecede de oyun oynadım 75 derecede de oyun oynadım. 1080p de oyun oynuyorsun 24" monitörde ben NZXT sıvı soğutma ekipmanı ile 1080p de 53 dereceyi geçirmedim GTX 1060 a.
Gel gör ki 2K çözünürlükte o kart yetersiz ve o yüzden zaten Vega 64 e geçtim. Yukarıda oyun videoları var oyundan oyuna 2 3 derece fark eder .
Yok yeni teknoloji yok şu yok bu geçeceksin efendim o işleri bak bakalım en yeni kartlar RTX 2060 ın güç tüketimi GTX 1060 a göre artmış mı azalmış mı?
Enerjinin Korunumu Yasası vardır bilginize ne kadar fazla enerji o kadar fazla sıcaklık ...