RX 570 ekran kartı için işlemci tavsiyesi

Mâleden

Centipat
Anakartım Gigabyte H81M K,
İşlemcim Intel i3 4360,
RX 570'i darboğaz yapmayacak bir işlemci arıyorum.
(Azami 800 TL)

Yani bence işlemcini de satıp birazcık üzerine ekleyip yeni nesile geç diyeceğim ammavelakin ram de alman gerekecek. Eğer 1-2 sene içerisinde sistemini yenilemek istiyorsan şimdilik i5-4570'e yönelebilirsin. Benim şu an mevcut kullandığım sistem ve RX 570'i her şekilde besleyebiliyor. Ha eğer diyorsan ben bu sistemle daha çok uzun süre devam edeceğim. İ7 4770 veya 4790 alabilirsin. 700-650 TL civarına kapatabilirsen iyi olur.

4690K'ya OC yaparsın 4.5 GHz'de Battlefield 1 bile oynayabilirsin. Ama temiz bulmak lazım OC yapılmayan.

Son düzenleyen: Moderatör:
800 TL bütçesi var, anakart değiştirip sıfır alın diyorsunuz, gidip 9100F öneriyorsunuz...
Sırf yorum olsun diye mi yapıyorsunuz, anlam veremiyorum. Konuyu okumadan çat çat ezbere cevap, bırakın bu işi. Sıfır alacak bütçesi olsa gelip öyle öneri ister. Azıcık okuyup mantıklı cevap verin.

I5 4590, 4690 ve ötesi işlemciler alınabilir.

RAM'im var. Zaten işlemci ile ekran kartını geliştireceğim ve 800 TL bütçe dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…