RX 570 ekran kartı için işlemci tavsiyesi

Hem de sinirli İntel fanboy.
Söylediğin sözün arkasında dur ve Intel fanboy olduğumu kanıtla. Bekliyorum, yapamayacaksın. Ağır sözler ederdim de kaldıramazsın, uğraşmayacağım. Belli ki çocuksun daha. Kanıtlayamacağın lafları etme bir daha.

Hiçbir şeyi okuyamacak kadar okuma yazma bilmiyorsun anlaşılan. Yukarıyı okursan 9100F öneren adama R5 1600 varken 9100F mi alınır dedim. Sen bana Intel'ci diyorsun. Kanıtla diyorum, yapamıyorsun. Kendi kafanda eğlendiğini sanıyorsun sadece. Şey gibisin yani, klavye başında gelsin, çıksın karşıma deyip de gerçekte olunca abi çeken insanlar gibi.

Madem bana bir laf söylüyorsun, bunu kanıtlayacaksın. Kanıtın yoksa da miyavlamayacaksın.

Antalya'nın okuma-yazma oranı yüksek aslında ama neyse... Intel anakarta AMD işlemci öneriyorsunuz, sizin okul neresi? Ben Antalya'lı olarak uzak durayım... AM4 anakart olsa R5 1600AF önereceğiz.

Yalnız arkadaş '' Anakartını AMD destekli alırsan '' ifadesini kullanmış. Anakartın AMD altyapısına uygun olduğunu söylememiş. Siz de o saksıyı iyi çalıştırırsanız iyi bir şekilde yorum yapabilirsiniz. Cahilliğin lüzmu yok !

Tamam, anakart AM4 olsun biz de R5 1600AF önereceğiz. Ben burada ona karşı çıkmadım. Diğer Intel Fanboy'luğu konusuna karşı çıktım. Allah'a şükür de saksıyı çalıştırıyorum. Sizi de ilerleyen dönemler içerisinde Sosyal üzerinde daha çok görmek dileğiyle... İlk mesajınızı da benim mesajımı alıntılayarak yazdığınız için teşekkür ederim bu arada. Hayırlı sabahlar

Başlıkta işlemci tavsiyesi yazıyor. Yeni bir anakart veya işlemci tavsiyesi değil. Zaten anakartını değiştirmek isteseydi bunu başta konuyu açan kişi belirtirdi. Birini eleştirmeden önce kendine bakmalısın...

Gereksiz mesajlarla konunun içine ettiğiniz için teşekkürler...

Konu sahibi: H81 anakartım var, 800 TL bütçem var.
Zeki arkadaşlar: 9100F veya 1600 al.
Konu sahibi: Ona param yetmiyor.
Yardımcı olmaya çalışan kişiler: 4. nesil I5 veya üstünü alırsan işini görür.
Zeki arkadaşlar: Intel öneren fanboydur! AMD R5 1600 al!!!!

Olay tamamen bu.

800 TL bütçesi ve H81 anakartı olan bir konu sahibi ve de ona R5 1600 öneren süper zeki arkadaşlar.

800 TL'ye R5 1600+anakart+RAM alındığı için bizim de beynimiz olmadığı için arkadaşa 4. nesil I5 öneriyoruz.

Olabilir arkadaş AMD anakartı alması neticesinde R5 1600 önermiş. İlla adamın anakartına uygun olarak İntel işlemci önermemiş birader.

Olabilir arkadaş AMD anakartı alması neticesinde R5 1600 önermiş. İlla adamın anakartına uygun olarak İntel işlemci önermemiş birader.
Sanırım biz anlatamıyoruz veya ısrarla anlamak istemiyorsunuz. R5 1600 önerirdik ancak kişi anakartını değiştirmek istemiyor. Ki tahminimce anakartı ve işlemcisini satsa bile yine üstüne eklemesi gerekecek. Sizin isteğinize göre değil konu sahibinin isteğine göre arkadaşlarla öneri vermeye çalışıyoruz "BİRADER".

Birader bende sana diyorum ki arkadaş kendi tavsiyesini söylemiş. '' Anakartını AMD destekli alırsan eğer '' cümlesinden ne anlıyorsun? Burda arkadaşın sahip olduğu anakarta ait bir işlemci tavsiyesi yapmamış. Tam aksine AMD altyapısına ait anakart alırsa diye AMD işlemcisi önermiş birader. Şu cümleleri iyi bir şekilde okuyup ona göre yorum yapsanız keşke..

Israrla anlamak istemiyorsun değil mi 1.Adam diyorki ben anakart değiştirmek istemiyorum.
2.Hadi ikna ettik sattı adam yetmeyecek bütçesi. Emin ol senden daha iyi cümle okuyorum ve ona göre yorum yapıyorum. Sizin yaptığınız şey adam a yoluna gidip amacına ulaşmak isterken siz onu b yoluna sürükleyip hem onu zorlamak hem de amacından fazlasını elde ettirmek... Umarım anlamışsındır "BİRADER".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…