GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Temmuz 2020 #1 Daha demin ETS 2 oynarken ekran kartı kullanımı %100'den %20-10'lara düşüyor. Ama FPS'de bir sorun olmuyor. Bunun sebebi ne?
Daha demin ETS 2 oynarken ekran kartı kullanımı %100'den %20-10'lara düşüyor. Ama FPS'de bir sorun olmuyor. Bunun sebebi ne?
KS KS GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Temmuz 2020 #21 Adem Yıldız_ dedi: O işlemci fullhd de bile RX570'i %100 besleyemez, siz bir de 1366X768'de kullanıyorsunuz. Islemciniz düşük ve ekranınızın cozunurlugu düşük olduğu icin RX570 i besleyemiyor. Genişletmek için tıkla... %100 besleyemez ama %95 besler. Arada sırada ufak darboğazlar olabilir. Ama benim için önemli değil o kadar. Artı 0 Eksi
Adem Yıldız_ dedi: O işlemci fullhd de bile RX570'i %100 besleyemez, siz bir de 1366X768'de kullanıyorsunuz. Islemciniz düşük ve ekranınızın cozunurlugu düşük olduğu icin RX570 i besleyemiyor. Genişletmek için tıkla... %100 besleyemez ama %95 besler. Arada sırada ufak darboğazlar olabilir. Ama benim için önemli değil o kadar.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 27 Temmuz 2020 #22 GreatArcher dedi: TX K3S kasa var. Genişletmek için tıkla... Dark Diamond Pro Mesh kasasına bakın. Alın demiyorum ancak o tür önü mesh olan kasalardan alırsanız 5-6 derece daha düşecektir. Artı 0 Eksi
GreatArcher dedi: TX K3S kasa var. Genişletmek için tıkla... Dark Diamond Pro Mesh kasasına bakın. Alın demiyorum ancak o tür önü mesh olan kasalardan alırsanız 5-6 derece daha düşecektir.
KS KS GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Temmuz 2020 #23 BalikŞuşişi dedi: Dark Diamond Pro Mesh kasasına bakın. Alın demiyorum ancak o tür önü mesh olan kasalardan alırsanız 5-6 derece daha düşecektir. Genişletmek için tıkla... Ben pc ye reset atınca eski haline dönüyor ayarlar niye? Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: Dark Diamond Pro Mesh kasasına bakın. Alın demiyorum ancak o tür önü mesh olan kasalardan alırsanız 5-6 derece daha düşecektir. Genişletmek için tıkla... Ben pc ye reset atınca eski haline dönüyor ayarlar niye?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 27 Temmuz 2020 #24 GreatArcher dedi: Ben pc ye reset atınca eski haline dönüyor ayarlar niye? Genişletmek için tıkla... Güç ayarları içinden "hızlı başlatma(önerilen)" diye gösterilen ayarı kapatırsanız eski haline dönmez. Artı 0 Eksi
GreatArcher dedi: Ben pc ye reset atınca eski haline dönüyor ayarlar niye? Genişletmek için tıkla... Güç ayarları içinden "hızlı başlatma(önerilen)" diye gösterilen ayarı kapatırsanız eski haline dönmez.
KS KS GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Temmuz 2020 #25 BalikŞuşişi dedi: Güç ayarları içinden "hızlı başlatma(önerilen)" diye gösterilen ayarı kapatırsanız eski haline dönmez. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama yine eski haline döndü. Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: Güç ayarları içinden "hızlı başlatma(önerilen)" diye gösterilen ayarı kapatırsanız eski haline dönmez. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama yine eski haline döndü.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 27 Temmuz 2020 #26 GreatArcher dedi: Dediğinizi yaptım ama yine eski haline döndü. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner üzerinden mi yapıyorsunuz? Ve ya sisteminizde MSI Afterburner var mı? Artı 0 Eksi
GreatArcher dedi: Dediğinizi yaptım ama yine eski haline döndü. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner üzerinden mi yapıyorsunuz? Ve ya sisteminizde MSI Afterburner var mı?
KS KS GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Temmuz 2020 #27 BalikŞuşişi dedi: MSI Afterburner üzerinden mi yapıyorsunuz? Ve ya sisteminizde MSI Afterburner var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. GreatArcher dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... After burner üzerinden yapmadım. Radeon ayarları üzerinden yaptım. Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: MSI Afterburner üzerinden mi yapıyorsunuz? Ve ya sisteminizde MSI Afterburner var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. GreatArcher dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... After burner üzerinden yapmadım. Radeon ayarları üzerinden yaptım.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 27 Temmuz 2020 #28 GreatArcher dedi: Evet. After burner üzerinden yapmadım. Radeon ayarları üzerinden yaptım. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan burada gördüğünüz "erase autosaved startup settings" kapalı olsun. Kapalıysa aklıma bir şey gelmiyor. Özür dilerim. Artı 0 Eksi
GreatArcher dedi: Evet. After burner üzerinden yapmadım. Radeon ayarları üzerinden yaptım. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan burada gördüğünüz "erase autosaved startup settings" kapalı olsun. Kapalıysa aklıma bir şey gelmiyor. Özür dilerim.
mami29_53 Centipat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #29 GreatArcher dedi: Otomatik mi ayarlıyor? Bir de fanlar %50 oluyor en fazla. 60 sabit alıyorum. Sıcaklık 77 dereceye kadar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... macunu yenileyebilirsin bencr Artı 0 Eksi
GreatArcher dedi: Otomatik mi ayarlıyor? Bir de fanlar %50 oluyor en fazla. 60 sabit alıyorum. Sıcaklık 77 dereceye kadar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... macunu yenileyebilirsin bencr