Y yiğit_varol Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 RX 570 kartıma driver inmiyordu bende BIOS'una bakayım dedim ve kodu arattığımda RX 470 modelleri çıktı. Kartın 570 olduğuna eminim üstündeki etiketlerden anlaşılıyor. Dosya Ekleri Screenshot_4.png 42,1 KB · Görüntüleme: 47
RX 570 kartıma driver inmiyordu bende BIOS'una bakayım dedim ve kodu arattığımda RX 470 modelleri çıktı. Kartın 570 olduğuna eminim üstündeki etiketlerden anlaşılıyor.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.112 Çözümler 988 2 Ağustos 2024 #2 BIOS RX570, 470 değil, ama BIOS bozuk. Artı 0 Eksi
KS KS Y yiğit_varol Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 Marix dedi: BIOS RX570, 470 değil, ama BIOS bozuk. Genişletmek için tıkla... Bana orjinal bios atabilirmisin Modeli RX 570 ARMOR 8G OC. Artı 0 Eksi
Marix dedi: BIOS RX570, 470 değil, ama BIOS bozuk. Genişletmek için tıkla... Bana orjinal bios atabilirmisin Modeli RX 570 ARMOR 8G OC.
X XpertTR Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 636 Çözümler 8 Yer Hatay/İzmir 2 Ağustos 2024 #4 TechPowerUp Extensive repository of graphics card BIOS image files. Our database covers submissions categorized by GPU vendor, type, and board partner variant. www.techpowerup.com MSI Armor modeli çıkıyor hocam. Artı 0 Eksi
TechPowerUp Extensive repository of graphics card BIOS image files. Our database covers submissions categorized by GPU vendor, type, and board partner variant. www.techpowerup.com MSI Armor modeli çıkıyor hocam.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.112 Çözümler 988 2 Ağustos 2024 #5 VBIOS güncellemin riskli oöduğunu, görüntü vermeme durumu oluşabileceğini biliyorsunuz değil mi? @yiğit_varol Artı 0 Eksi
VBIOS güncellemin riskli oöduğunu, görüntü vermeme durumu oluşabileceğini biliyorsunuz değil mi? @yiğit_varol
KS KS Y yiğit_varol Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #6 XpertTR dedi: TechPowerUp Extensive repository of graphics card BIOS image files. Our database covers submissions categorized by GPU vendor, type, and board partner variant. www.techpowerup.com MSI Armor modeli çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bana kurmam gereken dosyanın linki yollar mısın rica etsem? Marix dedi: VBIOS güncellemin riskli oöduğunu, görüntü vermeme durumu oluşabileceğini biliyorsunuz değil mi? @yiğit_varol Genişletmek için tıkla... Her çözümü denedim son çözüm bu kaldı. Artı 0 Eksi
XpertTR dedi: TechPowerUp Extensive repository of graphics card BIOS image files. Our database covers submissions categorized by GPU vendor, type, and board partner variant. www.techpowerup.com MSI Armor modeli çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bana kurmam gereken dosyanın linki yollar mısın rica etsem? Marix dedi: VBIOS güncellemin riskli oöduğunu, görüntü vermeme durumu oluşabileceğini biliyorsunuz değil mi? @yiğit_varol Genişletmek için tıkla... Her çözümü denedim son çözüm bu kaldı.
X XpertTR Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 636 Çözümler 8 Yer Hatay/İzmir 2 Ağustos 2024 #7 Attığım linkte BIOS var ama riskli işlemdir çok hakim değilseniz yapmayın işi bilen birisine yaptırın hocam. Artı 0 Eksi
Attığım linkte BIOS var ama riskli işlemdir çok hakim değilseniz yapmayın işi bilen birisine yaptırın hocam.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.112 Çözümler 988 2 Ağustos 2024 #8 MSI RX 570 VBIOS 8 GB GDDR5, 1268 MHz GPU, 1750 MHz Memory www.techpowerup.com Bahsettiğim sorunları göze alarak BIOS güncelleyin. Artı 0 Eksi
MSI RX 570 VBIOS 8 GB GDDR5, 1268 MHz GPU, 1750 MHz Memory www.techpowerup.com Bahsettiğim sorunları göze alarak BIOS güncelleyin.