RX 570 ekran kartına CPU anakart RAM önerisi

ZuLmaran

Decapat
Merhabalar, i3 sistemime bilmediğimden dolayı RX 570 ekran kartı aldım ve darboğaz denilen problemle karşı karşıyayım. Şimdi 3.500 TL bir bütçe oluşturdum 700W Power supply ve kasa içi bileşenler mevcut. Sizlerden ricam bu bütçeye CPU anakart RAM ve olursa 250'lik bir SSD. Çok vakıf olmadığımdan sorun yaşamayacağım, tavsiyelerinizi bekliyorum. Son olarak CPU Intel olursa sevinirim çok teşekkürler.

CPU 'yu AMD ye çevir komple bana kalırsa intel falan hiç gerek yok bir de anakart alacakmışsın. Fazla para verip düşük performans almak istiyorsan İntel ile devam et :D

F/P açısından +%30 en kötü verimlilik sağlarsın. Önerim R5 3600 ve MSI ARSENAL GAMING B450 TOMAHAWK ikilisi olacaktır.
Arkadaşın dediği gibi B450 + R5 3600 alabilirsin. Ortalama 2300TL tutuyor. (Ortalama fiyatlardan topladım). Bunun yanına ek olarak 3000MHz'den 2x8 bi ram alırsın buda ortalama 700TL Ediyor. Kalan 500TL'ye de klasik bir SandDisk 500GB SSD alabilirsin ve ek olarak ileride eğer ekran kartın düşük gelirse bunu rahatlıkla yükseltebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı