RX 570 ekran kartından tiz ses ve traktör çalışma sesi geliyor

Seste belli olmuyor ama tek ıslık sesi hem de tiz bir traktör çalışma sesi geliyor. Mafia 2 de fan ayarı %85 ila 95 arası iken sıcaklık ortalama 80-82 derece. (RX570 2aylık cihaz)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ekran kartını 2 ay önce sıfır aldım islemci intel ramlerde kingstone psuda fena değil bu sistemde daha önce gt 640 ve gtx 1050 ile çok oyun oynadım bilgisayarımla bir sevgili gibiydim taki amd ile tanışana kadar artik annem bile babama elektrikten anlamayanlar hergün bilgisayarini bilgisayarcıyamı götürüyor diye soruyor😅
Dostum inşAllah sorunların çözülür. Kartı nereden aldın?

İncehesaptan aldim daha once ayni karttan alipta coil sesinden degisim yaptiran birini duymustum bende degisim yaptirmayi dusunuyorum aslinda
Hocam ben de incehesaptan aldım. Bilmem değişim yaparlar mi ama stok yoktur büyük ihtimal.Benim kartimda coil whine yoktu farklı bir sebepten gonderdim kartimi servise geri geldiginde hem sorun cozulmemis hem de ek bir sorun olarak coil whine vardi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı