RX 570 eşdeğer ekran kartı önerisi

Bütçe
-
Denedim hocam, geçen yıla ait sürücülerden bile kurup test yaptım. Hepsinde aynı sonucu aldım.
Peki sorunsuz çalıştığını bildiğiniz bir sisteme takmayı denediniz mi kartı? Her ihtimali düşünmek gerek böyle durumlarda. Belki de kartta bir sorun yoktur bile.

Yine de konuyu fazla saptırmayım, öneri olarak belki daha yeni bir RX serisi kart düşünebilirsiniz.

Peki sorunsuz çalıştığını bildiğiniz bir sisteme takmayı denediniz mi kartı? Her ihtimali düşünmek gerek böyle durumlarda. Belki de kartta bir sorun yoktur bile.

Yine de konuyu fazla saptırmayım, öneri olarak belki daha yeni bir RX serisi kart düşünebilirsiniz.

Maalesef çevremde test edebileceğim kimse bulunmuyor, hepsi laptop kullanıcısı. RX serisinde önerebileceğiniz bir ekran kartı var mıdır hocam? Biraz forumda araştırdığımda RX 6600 ve RX 6500 XT önerilmiş. Bu ekran kartları da iyi midir?

Maalesef çevremde test edebileceğim kimse bulunmuyor, hepsi laptop kullanıcısı. RX serisinde önerebileceğiniz bir ekran kartı var mıdır hocam? Biraz forumda araştırdığımda RX 6600 ve RX 6500 XT önerilmiş. Bu ekran kartları da iyi midir?
İşinizi görebilecek kartlar lâkin işlemcinizin yeterli gelip gelmeyeceğinden pek emin değilim. RX590 veya RX580 alarak temiz bir yükseltmede de bulunmuş olursunuz. Nvidia cephesinde ise RTX 2060 veya 1660 uygun olabilir.

Bu ekran kartını alsam işimi görür mü hocam?
Axle markasını daha önce duymadım, yalan yok. Bilgili arkadaşlar varsa eğer daha iyi yorumda bulunabilir ama ben olsam sıfır RX 580 aramak yerine ikinci el arardım. Hem çok daha uyguna gelir böylelikle hem de daha bilindik bir markaya yönelebilirsiniz.

Ayrıyetten piyasada sıfır RX 580 kalıp kalmadığından da emin değilim o nedenle oldukça şüpheli geldi bana Axle.

Sürekli takılmalar, donmalar, eskisine nazaran sık sık mavi ekran vermesi (verdiği hataların çoğunu arattığımda ağırlıklı ekran kartında çıkıyor), WattMan hatası vermeden çökmesi, arada sırada OC yapıldığında çökmesi (Radeon Software'in kendi OC'si 1314 ve onda bile çökmekte)

AMD'nin ekran kartlarını anlamıyorum cidden sende mesela böyle sorunlar var ama ben maksimum 2020 yılında falan WattMan hatası aldım RX 570 kartımla onun dışında hiç mavi ekran çökme tarzı şeyler yaşamadım garip.

Onun dışında eş değer kart olarak GTX 1060 uygun olabilir.

Axle markasını daha önce duymadım, yalan yok. Bilgili arkadaşlar varsa eğer daha iyi yorumda bulunabilir ama ben olsam sıfır RX 580 aramak yerine ikinci el arardım. Hem çok daha uyguna gelir böylelikle hem de daha bilindik bir markaya yönelebilirsiniz.

Ayrıyetten piyasada sıfır RX 580 kalıp kalmadığından da emin değilim o nedenle oldukça şüpheli geldi bana Axle.
AMD Fanboy gibi durucağım ama öyle değilim. Yıllarca AMD kullandığımdan dolayı alıştığım için biraz ağırlıklı AMD taraftarıyım. Bu iki ekran kartı sistemimde darboğaz yapmayacaksa eğer AMD ekran kartı olarak bunu, azıcık bütçeyi zorlayabilirsemde NVIDIA olarak bunu almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı