Dolby Access nereden ucuza temin edilir?

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. Ben zamanında 30 TL gibi bir ücret verip Dolby Access'i almıştım ve çok iyi kullanıyordum. Fakat Microsoft hesabı değiştirdiğim için üyeliğim gitmiş. Uygulamayı çok seviyorum, 30 TL iken inanılmaz işime yarıyordu fakat şu an 600 TL olmuş. Razer BlackShark V2 X de istediğim ayarı tam anlamıyla yapabiliyorum ama fiyatı pahalı. Nereden ucuza temin edebilirim?

Kesin ama kesin olarak alacağım, diğer türlü çok rahatsız oluyorum.

Selamlar. Ben zamanında 30 TL gibi bir ücret verip Dolby Access'i almıştım ve çok iyi kullanıyordum. Fakat Microsoft hesabı değiştirdiğim için üyeliğim gitmiş. Uygulamayı çok seviyorum, 30 TL iken inanılmaz işime yarıyordu fakat şu an 600 TL olmuş. Razer BlackShark V2 X de istediğim ayarı tam anlamıyla yapabiliyorum ama fiyatı pahalı. Nereden ucuza temin edebilirim?

Kesin ama kesin olarak alacağım, diğer türlü çok rahatsız oluyorum.

Merhaba hocam bulabildiniz mi acaba?

Peki benzeri bir şey bulabildiniz mi? yoksa normal mi kullanıyorsunuz.
Hocam normal kullanıyorum. Nvidia Broadcast'i mikrofon için kullanıyordum onu da boş verdim, biraz sorunluydu. Pubg oynarken dolby access çok çok işe yarıyordu ama Pubg ve ya adam akıllı FPS oyunu oynamıyorum. O yüzden idare ediyorum. Ama şuan oyuna başlasam dönüp dolby access almayı hedeflerdim, güncel fiyatından haberim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı