RX 570 fan yaprağı koptu

Mxpyma

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
RX 570'in 1 fan yaprağı koptu. Elimde aynı model başka bir fan var fakat o da birkaç yaprağı kırık. Ondan bir yaprak söküp ona yapıştırmanın bir yolu var mı? Hani idare etsin şimdilik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce çalıştır sıcaklıklarına bak. 1 tane fan yaprağı sorun olmayabilir.

60-65 derece orltama sıcaklığı ROG STRIX serisi kart GTA 5 de bu sıcaklıklar satmaya çalışıyorum açıklama da belirtiyorum sıcaklık değerlerini sorun yapmaz yüksek devirlerde titreme yapabilir diye fakat çekimser galiba insanlar kartı yeni fan alıp yaptırsam alırlar mı fiyatı da düşük koydum 2400'lerde bir şey 8 GB kart.

Kırık fan yaprağı ile yalpalama olur, sesli çalışır. Yapıştırmanın da pek sağlıklı olacağını sanmıyorum. En garanti yol birebir aynı modelin fanını satan birinden almak Letgo veya Sahibinden üzerinden.

Kırık fan yaprağı ile yalpalama olur, sesli çalışır. Yapıştırmanın da pek sağlıklı olacağını sanmıyorum. En garanti yol birebir aynı modelin fanını satan birinden almak Letgo veya sahibinden üzerinden.

2 sitedede ASUS fan yaprağı yok :/ sıfırları 300 TL falan onu sipariş vermem birar zaman alır yeni fan taktırıp yapsam daha mı kolay satarım fiyatı düşük koydum kendileri yapar diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı