RX 570 Furmark Sonuçları

eowejan

Hectopat
Yer
City 17
İmzamdaki sisteme Furmark testi yaptım ve sonuçlar bu şekilde. Bana PSU'dan güç çekmekte sıkıntı yaşıyormuş gibi geldi ancak emin değilim. Gördüğünüz sonuçlar 2. Furmark testine ait bu yüzden Min: 53 derece ve test 1080p 8xMSAA'da yapıldı. Ek olarak 12 FPS almam normal mi? Bana biraz düşük geldi.

Dosya Ekleri

• IMG_20201017_210214.jpg
    IMG_20201017_210214.jpg
    249,3 KB · Görüntüleme: 117
  • furmarksonuc.gif
    furmarksonuc.gif
    23,2 KB · Görüntüleme: 134
İmzamdaki sisteme FurMark testi yaptım ve sonuçlar bu şekilde. Bana PSU'dan güç çekmekte sıkıntı yaşıyormuş gibi geldi ancak emin değilim. Gördüğünüz sonuçlar 2. FurMark testine ait bu yüzden min: 53 derece ve test 1080P 8Xmsaa'da yapıldı. Ek olarak 12 FPS almam normal mi? Bana biraz düşük geldi.

Hocam ekran kartında cidden bir sıkıntı var bende RX 570'den daha güçsüz GTX 1650 var onunla bile 4K ayarlarda 25 FPS alıyorum.

Bence normal değil, arkadaşım bundan kat kat daha fazla fps alıyor.

Test sonucunu paylaşsanız daha iyi olur aslında.

Bu da benim ekran kartımın sonuçları. 1080p hazır ayar ile yapmıştım testi.

Hocam ekran kartında cidden bir sıkıntı var bende RX 570'den daha güçsüz GTX 1650 var onunla bile 4K ayarlarda 25 FPS alıyorum.
Oyun oynarken vermesi gereken FPS'i veriyor herhangi bir sıkıntı veya drop olmuyor.
Test sonucunu paylaşsanız daha iyi olur aslında.

Bu da benim ekran kartımın sonuçları. 1080p hazır ayar ile yapmıştım testi.
O puan yerini yapmayı bulamadım o yüzden böyle paylaşmak durumunda kaldım.

8XMSAA kapatıp öyle deneyin. MSAA açmak sıcaklığı düşürüyor. Furmark testinde önemli olan FPS değil GPU Clock ve Memory Clock değerlerinin düz ve fabrika çıkış değerleri ile aynı olması gerek tabii ki fabrika çıkış değerleriyle oynanmamışsa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı