Hangi model ekran kartı? Oyunlarda denediniz mi? Uzun süreli kullanımda sıcaklıklar fan dönme hızı ne kadardı?
Gayet normal bir değer, ama testte %100 fan hızında o derecelere çıkması anormal bence bir de ekran kartını kaç yıldır kullanıyorsun ve termal macun yeniledin mi?Oyunlarda genellikle73 dereceyi geçmiyor.
Gayet normal bir değer, ama testte %100 fan hızında o derecelere çıkması anormal bence bir de ekran kartını kaç yıldır kullanıyorsun ve termal macun yeniledin mi?
Genel olarak hem ekran kartı hem de işlemcinin termal macun değişimini en az 6 ay ve en çok 1 yıl aralıklarla kaliteli bir termal macun kullanılarak değiştirilmesi öneriliyor. Yaz aylarında genel sistem ve donanımlarının sıcaklığı 5 6 derece fazla olabiliyor ama 10 15 derece fazlaysa ilk aldığın zamana göre bu anormal sıcaklık oluyor.2.5 yıldır kullanıyorum içini bile açmadım.
Arkadaşlar, benim gibi Corsair Carbide Spec Delta kasasını kullananlar yaz aylarında kasanın önünü ve yan camını çıkarmalarını öneririm çünkü iksisini yaptıktan sonra 7-8 derece azaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.