RX 570 görüntü bozulma problemi

ARoolse

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarım haftalardır hata veriyor hata ise şöyle, herhangi bir zaman rastgele bir renk ekranı kaplıyor ve birkaç saniye sonra PC kapanıyor. Açılınca ise görseldeki görüntü ortaya çıkıyor en sonunda Windows 10 kurtarma işlemi çıktı.

Sistemim;
  • MSI Armor RX 570 4 GB
  • 8 GB DDR4 HyperX
  • R5 2600
  • Gigabyte B450M S2H
  • Lisanssız Windows 10
20191119_123021.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı bellek arızası olabilir. Sürücüyü DDU ile temizleyip yeniden kurun, düzelmezse farklı bir bilgisayara takıp sürücüsünü kurup deneyin. Aynı sorun mevcutsa servise gitmesi gerekiyor.

Arkadaşlar bilgisayarım haftalardır hata veriyor hata ise şöyle, herhangi bir zaman rastgele bir renk ekranı kaplıyor ve birkaç saniye sonra PC kapanıyor. Açılınca ise görseldeki görüntü ortaya çıkıyor en sonunda Windows 10 kurtarma işlemi çıktı.

Sistemim;
  • MSI Armor RX 570 4 GB
  • 8 GB DDR4 HyperX
  • R5 2600
  • Gigabyte B450M S2H
  • Lisanssız Windows 10
Eki Görüntüle 461482
Ekran kartı Driver hatası. Tekrardan Driver kurulumu gereklidir. Düzelmezse, yakınınız varsa ona verin. O bir baksın. O da olmazsa mecburen servise. Çünkü ekran kartı yanıyor olsaydı, yatay ve siyah-beyaz çizgiler oluşurdu.

Aynı sorun bende de var canımı çok sıkıyor.Bazen hiç olmadık yerde bu bozulma geliyor ve PC donuyor sonra ekranla beraber klavye, mouse kapanıyor ama kasa hala aktif çalışıyor şekilde güç ve diğer ışıklar yanıyor restart tuşuna bastığım halde bazen restart atmıyor ve en son güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum ve tekrar açıyorum.Bazen ise ekran direkt herhangi bir renkle kaplanıyor herşeyi denedim çözülmedi.
Garantiye gönderirsem kabul edilir mi ?
Ve bu sorunun sebebi yazılımsal mı yoksa donanımsal mı ?

Aynı sorun bende de var canımı çok sıkıyor.Bazen hiç olmadık yerde bu bozulma geliyor ve PC donuyor sonra ekranla beraber klavye, mouse kapanıyor ama kasa hala aktif çalışıyor şekilde güç ve diğer ışıklar yanıyor restart tuşuna bastığım halde bazen restart atmıyor ve en son güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum ve tekrar açıyorum.Bazen ise ekran direkt herhangi bir renkle kaplanıyor herşeyi denedim çözülmedi.
Garantiye gönderirsem kabul edilir mi ?
Ve bu sorunun sebebi yazılımsal mı yoksa donanımsal mı ?
Dostum yazılımsal felan değil ikinizde yollayın garantiye kartları.

Hortlattık ama ne oldu, acaba gönderdin mi ekran kartını sonuç ne çıktı?
Bende aynı sebepten bugün gönderdim bakalım ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı