RTX 3060 Ti ekran kartı yükseltmesi sonrası sistem mavi ekran veriyor

ismail2866

Yoctopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1cs8JCbmssNHYm-yiFTB97B8DTm5RqPPQ
RAM
16 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
KIOXIA
Ekran kartı
R3 4200G
Anakart
B550m s2h
İşlemci
Amd ryzen 3 4200 g
Olayı en baştan anlatıyorum Ryzen 5 5500 aldım ve 3060 Ti almıştım, gelen işlemci pinleri yamuk gelmiş, takmadım eski işlemciyi geri taktım (Ryzen 3 4200 g) ekran kartını bir deneyeyim dedim, güzel. Oturdum taktım hiç sıkıntı yok çalıştı 3 dk falan bilemedin 5 dk ,sonra mavi ekranlar almaya başladım. Ekran kartını çıkardım kendi CPU'm ile açtım ilk başta sıkıntı yoktu fakat sonra yine mavi ekran sorunları almaya başladım, yardımcı olur musunuz?

Senden Allah razı olsun adamın dibisin var ya beni ne dertlerden kurtardın Reis vallahi çok mutlu oldum sabahtan beri psikolojik olarak çökmüştüm son olarak bir şey soracağım ekran kartı benim işlemcimin içinde de var dahili olarak da var 3060 Ti onu takayım mı yine mavi ekran alır mıyım şu an hiçbir driver yok bir de işlemcim kaldırır mı diğer işlemci gelene kadar şimdiki: Ryzen 3 4200 g

Senden Allah razı olsun adamın dibisin varya beni ne dertlerden kurtardın Reis vallahi çok mutlu oldum sabahtan beri psikolojik olarak çökmüştüm son olarak bişey sorcam ekran kartı benim işlemcimin içindede var dahili olarak da var 3060 ti onu takayım mı yine mavi ekran alırmıyım şuan hiç bir driver yok bide işlemcim kaldırır mı diğer işlemci gelene kadar şimdiki: ryzen 3 4200 g
Ekran kartını taktığında 3060Tİ driverini kurmalısın. Onun dışında bir şey yapmana gerek yok.

Abi işler boka sardı ya sen cevap vermeden önce bişeyler oldu yaptık muhtemelen Windowsun dosyalarını bozduk bisürü farkli farklı hatalar alıyorum format ta atamıyorum ne yapçam bilmiyorum
USB varsa temiz kurulum yap en mantıklısı. Devamında sürücüyü NVIDIA App ile kurabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı