RX 570 görüntü gitme problemi

Fatih'

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar topladım, toplayalı üç hafta olmuyor.
Son bir haftadır ne zaman ki bir oyuna girsem, özellikle Rocket League vb. ekranım birden beyazımsı bir renk oluyor, sesler üç-dört saniyeliğine takılıyor ve görüntü gidip "No Signal" hatası alıyorum. Akabinde bilgisayarın güç tuşuna basılı tutup kapatmam gerekiyor. Ne yapmalıyım?
  • AMD Ryzen 5 1600
  • RX 570
  • B450M A PRO Max
  • 8 GB RAM mevcut.
Ayrıca HDMI to VGA kullanıyorum.

Yeni bir bilgisayar topladım, toplayalı üç hafta olmuyor.
Son bir haftadır ne zaman ki bir oyuna girsem, özellikle Rocket League vb. ekranım birden beyazımsı bir renk oluyor, sesler üç-dört saniyeliğine takılıyor ve görüntü gidip "No Signal" hatası alıyorum. Akabinde bilgisayarın güç tuşuna basılı tutup kapatmam gerekiyor. Ne yapmalıyım?
  • AMD Ryzen 5 1600
  • RX 570
  • B450M A PRO Max
  • 8 GB RAM mevcut.
Ayrıca HDMI to VGA kullanıyorum.
OCCT ile bir PSU testi yapın. PSU nedir? Diğer yapacabileceginiz işlem, DDU ile sürücüyü kaldırıp, kararlı bir sürücü ya da en güncel sürücüyü yukleyin. Hâlâ devam ediyorsa garantiye

Cevirici kullandığınızı yeni okudum. Farklı çevirici ya da HDMI bağlantılı bir cihazda deneyin.

Son düzenleme:
Ben de aynı ekran kartı var oyuna girince tam ekran da iken görüntü gidip geliyor ama pencereli ekran da sorun olmuyor servise göndericem ama 1 ay beklemek insanı zorluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı