RX 570 görüntü sorunu

• Konuyu başlatan ldare
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 811

ldare

Centipat
Daha fazla  
Meslek
e-ticaret ürün yönetim sorumlusu
Merhaba, RX 570 ekran kartımı dönüştürücü ile kullanıyordum fakat son günlerde bilgisayarı açtıgımda görüntü dönüştürücü ile aktarılmıyor HDMI kablosuyla TV'de denediğimde görüntü alabiliyorum dönüştürücünün sağlamlığını kontrol etmek için başka bilgisayarda denedim sorun olmadı, anakarta farklı bir ekran kartı taktım sorun olmadı, RX 570I başka sistemde denedim sorun olmadı, sizce yaşadıgım sorun nedir?
Sistem özellikleri:
i5 9400F.
H310 M-K ASUS anakart.
8 GB Corsair 3000 MHz RAM.
Cool master Elite V3 600W PSU.
Sapphire RX570 4 GB ekran kartı
Kingston 120 GB SSD.
Samsung 500 GB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim, deneyeceğim.
soylediklerinizi denedim ama işe yaramadı. vga kablosundan olabilir diye yeni kablo aldım sorun hala aynı sebebi nedir sizce ?

Son düzenleme:
Azıcık paraya kıyın adam akıllı monitör alın RX 570 gibi canavarı dönüştürücü ile VGA çıkışından kullanmak nedir artık. O kartlarda normalde dönüştürücü kullanmasınlar diye VGA'dan görüntü almayı iptal etmişlerdi daha sonra herkes HDMI dönüştürücü ile görüntü almaya başlamıştı. En kısa sürede monitör al.

Yorumunuz için teşekkür ederim, fakat bende biliyorum hdmı girişli monitör alınca sorunum %99 düzelecek fakat önceden dönüştürücü ile çalışan ve dönüştürücüyü değiştirdiğim halde görüntü vermemesi ne olabilir ?

Yorumunuz için teşekkür ederim, fakat bende biliyorum hdmı girişli monitör alınca sorunum %99 düzelecek fakat önceden dönüştürücü ile çalışan ve dönüştürücüyü değiştirdiğim halde görüntü vermemesi ne olabilir ?
Bu tür dönüştürücüler pek sağlıklı olmuyor, ben de RX570 kullanıyordum sorun yoktu fakat RX580'e geçince dönüştürücü algılamadı. Farklı bir dönüştürücü ile görüntü alabildim ancak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı