RX 570 görüntü vermiyor

Godzilla21

Centipat
Herkese merhaba, başlıkta dediğim gibi RX570 Sapphire Pulse kartımı Hepsiburada'ya servise gönderdim. Adamlar 62 gün beni beklettiler, sonra verdiğim şekilde bana geri verdiler. Geri gönder yapalım dediler benim de gönderesim yok. 62 gün daha bekleyemeyeceğimden kendi başıma tamir edebilir miyim diye düşünüyorum. Şimdi sorun ekrana görüntü vermemesi ekran da çalışınca bir no videi output yazıyor enter sleep mode deyip kapaniyor. Arada bir düzeldiği oluyordu sonraki gün yine aynı şeyi yapiyordu eğer tamir edebilecek bir şeyse yardımınızı bekliyorum ve eğer şikayet etsem falan 0 ürün alabilir miyim ayrica müsteri temsilcisi bana mesaj atariz sana deyip kayıt açtı +20gün geçti hala bir şey yok. Sizce şikayet etsem bir şey çıkar mı?

Alalı kaç ay oldu?

Alalı oldu bayağı 2019 okul açılırken aldım yani ben kullanırken oldu bu sorun.
Hepsiburada'yla iletişime geç. Böyle bir iş yok. Ekran kartı tamir işi öyle kolay değil. Senin kabahatin ne ki sen uğraşacaksın?
Anladım ama müşteri temsilcisi ben sorarım servise tamir ettik derlerse daha bişey yapamam ama etmedik derlerse bidaha alırız dedi. Benide iyi aptal yerine koyuyor ha sabki servis etmedik diyecek.
Kutunun içerisinde büyük ihtimalle Arena garanti belgesi var. O belgedeki yazan numarayı arayıp oradan servis talep edin bence. İşinizi bir satış sitesine bırakmayın.

Servis sanırsam İstanbul'da arayıp sorsam ne olacak bu saatten sonra servise yollama şansım yok 20 günlük garanti süresini adamlar 62 gün yaptılar. Eğer yapabilirsem ben yapamazsam bilgisayar tamircisine götürürüm.

Merhabalar. Ekran kartında tam olarak ne sıkıntı yaşıyorsunuz? Sistem açılırken hiç görüntü vermiyor mu? Yoksa sistem çalışırken bir anda görüntü gidip kasa çalışmaya devam mı ediyor?

Merhaba, ekran kartı görüntü hiç vermiyor ama bozuk da değil. Taktığımda PC açılırken klasik bip sesi verip ekrana no video input, ardından enter sleep mode yazıp ekran kararıyor. Kartı R7 240 ile değiştim, düzeldi.

Merhaba, ekran kartı görüntü hiç vermiyor ama bozuk da değil. Taktığımda PC açılırken klasik bip sesi verip ekrana no video input, ardından enter sleep mode yazıp ekran kararıyor. Kartı R7 240 ile değiştim, düzeldi.
Anladım evet o zaman sizin sorun garanti kapsamında çözülmesi gerekir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı