With 4GB or 8GB GDDR5 memory Radeon™ RX 570 graphics card delivers up to 2.5 times higher performance than the Radeon™ R7 370. It's perfect for gaming!
Thermal throttle diye bir şey var. Onla alakası var. Tanıştırayım istersen seni? Ekran kartı hiçbir şey yapmıyorken nerden bilebiliyorsun normal değerler olduğunu?
Thermal throttle diye bir şey var. Onla alakası var. Tanıştırayım istersen seni? Ekran kartı hiçbir şey yapmıyorken nereden bilebiliyorsun normal değerler olduğunu?
Afterburner fotoğrafından Core clock ve Memory clock değerlerini görmüyor musun? Boştayken 300 300 olması, yükteyken ise oradaki yazan değerlere çıkması normal bir durum.
Afterburner fotoğrafından Core clock ve Memory clock değerlerini görmüyor musun? Boştayken 300 300 olması, yükteyken ise oradaki yazan değerlere çıkması normal bir durum.
Konuda sana thermal throttle olup olmadığını sormuyor, değerlerin normal olup olmadığını soruyor, bana cümle yazacağına okumayı deneseydin keşke.
Rica ederim, bilmediğin konularda -örnek olarak bu konu tipinde- beni etiketleyebilirsin.
Sen olmasan ne yaparım ya? Bundan sonra her MHz gördüğüm yere senin aşırı yüksek seviye bilgilerinden ve Türkçe anlama kabiliyetinden yardım alacağım. Teşekkürler Technopat Sosyal.