Anıl Dağdeviren
Decapat
RX 570 kullanıyorum ve değerlerim bu şekilde normal olmayan bir şey var mı?
Boştayken nereden bilelim? Yük altındayken paylaşman lazım. OCCT'den Power testi yap. AIDA64'ten fpu testi yap. 15 dk çalıştıktan sonra at buraya.
Thermal throttle diye bir şey var. Onla alakası var. Tanıştırayım istersen seni? Ekran kartı hiçbir şey yapmıyorken nerden bilebiliyorsun normal değerler olduğunu?Normal değerler.
Ne alakası var?
30 saniyede bir şey anlaşılmaz kardeş.
Thermal throttle diye bir şey var. Onla alakası var. Tanıştırayım istersen seni? Ekran kartı hiçbir şey yapmıyorken nereden bilebiliyorsun normal değerler olduğunu?![]()
Tamam kardeşim. Haklısın. Pardon.Afterburner fotoğrafından Core clock ve Memory clock değerlerini görmüyor musun? Boştayken 300 300 olması, yükteyken ise oradaki yazan değerlere çıkması normal bir durum.
Tamam kardeşim. Haklısın. Pardon.![]()
Konuda sana thermal throttle olup olmadığını sormuyor, değerlerin normal olup olmadığını soruyor, bana cümle yazacağına okumayı deneseydin keşke.
Rica ederim, bilmediğin konularda -örnek olarak bu konu tipinde- beni etiketleyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.