İnternet üzerindeki Benchmark testlerinde i3 9100F ve RX 570 en yüksek grafik ayarlarında 80 - 100 FPS arası değişiyor. Benim kendi sistemimde bu değerler 50'ye kadar düşüyor. Bana ayarların nasıl olması gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
İnternet üzerindeki Benchmark testlerinde i3 9100F ve RX 570 en yüksek grafik ayarlarında 80 - 100 FPS arası değişiyor. Benim kendi sistemimde bu değerler 50'ye kadar düşüyor. Bana ayarların nasıl olması gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
İnternet üzerinde çekilen videoya baktın ama videodaki işlemci de i3 9100F mi daha güçlü bir işlemci ise normal RAM'de fazla ise RAM'in kaç GB ve izlediğin videodaki işlemci nedir açıklama kısmında yazar hangi işlemci kullanıldığı ben de RX570 R3 2200 g 8 GB RAM ile Ultra'da 40-45 FPS alıyorum en düşük ayarlarda ise 65-75 FPS.