Gönderdiğiniz görsellerden birinde %62 GPU kullanımı varken işlemci %100'ü görmüş, sisteminizde zararlı yazılım, virüs vb gibi arka planda bir şey çalışmıyorsa, bu maalesef işlemcinin yetersiz gelmesinden kaynaklanan bir durum, ayrıca düşük çözünürlük ve kalitede işlemciye daha fazla yük bindiği gibi performans anlamında daha olumsuz sonuçlar bile alabilirsiniz. Ben 650 Ti'ın 570 veya 2060'dan daha güçlü veya iyi olduğunu ima ettiğim bir cümle kurmadım. GTA 5 için de ekran kartı ve çipset sürücülerini kontrol edin, mümkünse güncelleyin, eğer sorun devam ederse daha eski sürümleri de deneyebilirsiniz. Bunun haricinde aynı problem devam ederse işlemci zayıf kalıyordur. O 570'i tam anlamıyla kullanabilmeniz için bulunduğunuz sokette en azından i5 7400/6500 gibi modeller bu durumun üstesinden sınırda da olsa gelebilecek kapasitede olan işlemcilerdir, ama bu zamanda alınmasını da tavsiye etmiyorum elbette, burası ayrı bir konu. Sizin yapmanız gereken işlem, çok daha güçlü ve güncel bir işlemciye yükseltme yapmak.