Çözüldü RX 570 GTA 5 düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Starixx1

Hectopat
Merhabalar, geçen hafta kendime bilgisayar aldım ve GTA 5'te ortalama kaç FPS almam gerekiyor merak ettim.
-Orta ayarlarda 38 FPS alıyorum neden acaba?
Normal mi peki?

-Bilgisayarın özellikleri:
ASUS Prime A320M-F-sı bulk AMD A320 soket AM4 DDR4 3200(OC)MHz mATX.
AMD Ryzen 7 2700.
AMD Radeon RX 570 8 GB.
8 GB DDR4 3200 MHz RAM.
600W 80+ Bronze PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal değil. Eğer ayarlarınızı tam anlamıyla atabilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. MSAA ve Advanced Graphics kesinlikle kapalı mı?

Normal değil. Eğer ayarlarınızı tam anlamıyla atabilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. MSAA ve Advanced Graphics kesinlikle kapalı mı?
Ayarlarımı kontrol edip geleceğim
Normal değil, sürücüleri yüklediniz mi?
Evet,en son sürümü yüklüydü.
Evet ikiside kapalı

Anormal bir durum seninki hocam 60 üzeri fps alman lazım ben R5 2600 + RX590 ile full ayarlarda 60 üzeri fps alıyordum. Senin işlemcide yüksek ekran kartı ile de arada pek farkının olmadığını düşünüp yazıyorum normal değil AMD sürücünü bir kontrol et istersen veya yeniden kurmayı deneyebilirsin.

1599389958061.png 1599389980672.png 1599390022370.png
ayarlarım böyle advanced graphics full kapalı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı