RX 570 GTA 5 Online düşük FPS

Alp96

Hectopat
Herkese merhabalar. Epic Games'de bedava olunca indirdim fakat oyun mu sorunlu benim sistemde mi sıkıntı var çözemedim. Ayarları en düşüğe almama rağmen 40-50 FPS arası geziyor ve örneğin arabayla veya motorla sürat halindeyken haritada yüklenme sorunu oluyor, model ve dokular yüklenmiyor, havada gidiyormuş gibi görüntü oluyor. Onun dışında bariz bir kasma problemi var. Ekstra ayarlar var mı çözüm olarak? Teşekkürler.

Yüklenme + kasma sorunları bende RAM ve Disk yüzünden oluyor, sizde bu iki donanımdan ikiside yetiyor mu?

Arkadaşa katılıyorum RAM ve disk yüzünden kanyanlanıyor. grafik kartıniz gayetbiyi oyun orijinal olduğundan devamlı güncellenir ve daha fazla sistem gereksinimleri ister ama şu son zamanlarda o kadar fazla oyuncu giriş yapıyor ki lag oluşuyor ben sunucu yoğunluğundan Epic Games'e giremiyorum🙂

Yüklenme + kasma sorunları bende RAM ve Disk yüzünden oluyor, sizde bu iki donanımdan ikiside yetiyor mu?
8 gb ram var oyun içi kullanılan ram 4.6 gb yazıyor diskte yeterli hocam ama anlayamadım
Arkadaşa katılıyorum RAM ve disk yüzünden kanyanlanıyor. grafik kartıniz gayetbiyi oyun orijinal olduğundan devamlı güncellenir ve daha fazla sistem gereksinimleri ister ama şu son zamanlarda o kadar fazla oyuncu giriş yapıyor ki lag oluşuyor ben sunucu yoğunluğundan Epic Games'e giremiyorum🙂
Dediğiniz gibi aşırı yoğunluktan serverların lag problemi bize kasma donma vb sorunlar olarak görünebilir belki de

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı