Teşekkür ederim, söylediğiniz gibi kararmış olanları temizleyecek ve canlı bomba olmayan bir güç kaynağı edinecek; sistemi öyle kullanacağım.
Bana da çok çok ilginç geldi, daha öncesinde görüntü tamamen kesilmişti dediğim gibi BIOS ekranı dahi gelmiyordu. Güç kablosunu çekiştirdim, zorladım, ekran kartı fanları dönmeye başladı ve görüntü geldi. Oyun testi yapmak için oyun açtım, cızırtı seslerini duydum ve direkt sistemin gücünü kestim. Görüntü varken direkt saniyeler içinde gücü kestiğim için doğru zamanlamayla işi çözdüğümü umuyorum. Zararın neresinden dönersen kâr, otuz saniye daha dursaydı komple sistemi elime alırdım diye düşünüyorum.
Bu revenge denen PSU müsveddesinin başıma bela olacağını tahmin ediyordum, 6 ay dayanması bile büyük olay. Bu -sözde- güç kaynağı kasayla birlikte gelmişti bunu söylemekte fayda var. Daha ilk aldığım zamanlarda dahi oyunlarda görüntü kesilmesini yaşıyordum, RX 570 WattMan sorunlarıyla özdeşleşmiş bir kart olduğu için PSU'dan hiç şüphe duymamıştım. Umarım oyunlarda görüntü kesilmesinin WattMan sorunlarıyla alakası yoktur da yeni PSU aldığımda tekrardan şu sorunları yaşamam çünkü artık illet ettim.
Adam PSU üretmiş, koskoca 150W gücü tek bir kablodan çekiyor. Akıllı adam işi değil hakikaten, resmen canlı bomba. Şu 80+ sertifikasını kimler veriyor anlamıyorum, uyduruk onlarca PSU'da bu sertifikadan var ve millet de kanıyor.