RX 570 hâlâ alınabilir mi?

shyzeq

Kilopat
Yakın bir zamanda ya yeni sistem toplayacağım ya da marka bilgisayar almayı düşünüyorum. Baktığım kasada RX 570 takılı ve AMD RX 500 serisi sorun çıkartıyormuş diye duydum. Sizce hala bu kart kullanılır mı? Ya da alınır mı? Ekran kartı için en fazla bütçe 1200 civarı. (Bu fiyata başka kart da önerebilirsiniz.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın bir zamanda ya yeni sistem toplayacağım ya da marka bilgisayar almayı düşünüyorum. Baktığım kasada RX 570 takılı ve AMD RX 500 serisi sorun çıkartıyormuş diye duydum. Sizce hala bu kart kullanılır mı? Ya da alınır mı? Ekran kartı için en fazla bütçe 1200 civarı. (Bu fiyata başka kart da önerebilirsiniz.)
Bence hala giriş seviyesinde alınır ama mümkünse 1400TL bandına çıkıp GTX 1650S tercih et. Hem daha güçlü hem de yazılımsal olarak daha sağlam bir kart.

Yeni çıkan oyunları oynamayacaksanız bütçenize göre en uygun ekran kartlarından biri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı