1650 mi RX 570 mi?

bu arada tam bilimiyorum psu thermaltake lite power 500 markası bu

500w o zaman? Yine de işlemcin ve 900P ekran sorun çıkarabilir. Gördüğün gibi i5 3330 ile 3470 RX 580 ile 1650'yi 1080P'de zar zor besliyor. Sen 900P'de sıkı darboğaz yaşarsın. 1650 Super zaten ihtimaller dışında artık. Karar senin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

500w o zaman? Yine de işlemcin ve 900P ekran sorun çıkarabilir. Gördüğün gibi i5 3330 ile 3470 RX 580 ile 1650'yi 1080P'de zar zor besliyor. Sen 900P'de sıkı darboğaz yaşarsın. 1650 Super zaten ihtimaller dışında artık. Karar senin.

sanırım 1650li gibi bi yandan satarken sıkıntı felan yaşamam diye düşünyorum çünkü amd 2. fiyatları baya düşük
ancak ilerde sistemi yeniden güncel bir hale getirme ihtimalim var

Son düzenleme:
sanırım 1650li gibi bir yandan satarken sıkıntı falan yaşamam diye düşünüyorum çünkü AMD 2. fiyatları baya düşük

İkinci eli düşünerek kart alınmaz ama sistemine koyabileceğin en üst kartın klasik 1650 olduğunu düşünüyorum. Tabii kaça alacağını bilmiyorum ama ikinci el RX 560/1050 Ti gibi bir karta da yönelebilirsin uygun fiyatlı.

İkinci eli düşünerek kart alınmaz ama sistemine koyabileceğin en üst kartın klasik 1650 olduğunu düşünüyorum. Tabii kaça alacağını bilmiyorum ama ikinci el RX 560/1050 Ti gibi bir karta da yönelebilirsin uygun fiyatlı.
güncel oyunları oynamak istiyorum malum cyberpunk o yuzden 1050 ti olmaz gibi

güncel oyunları oynamak istiyorum malum Cyberpunk o yüzden 1050 ti olmaz gibi.

900P oynayacaksın zaten değil mi? O zaman neden olmasın. 1080P minimum gereksinimlere RX 470 yazılmıştı. Sıfır 1650'ler oldukça pahalı olduğu için ikinci el 1050 Ti/RX 560 önerisini yaptım işlemcinden ötürü.

900P oynayacaksın zaten değil mi? O zaman neden olmasın. 1080P minimum gereksinimlere RX 470 yazılmıştı. Sıfır 1650'ler oldukça pahalı olduğu için ikinci el 1050 Ti/RX 560 önerisini yaptım işlemcinden ötürü.
ilerde sistem yükseltme ihtimalim var parça parça
belkide pahalanır ve 1050 ti alırım :) birde 900p ile 1080p arasında kaç fps fark olur

ilerde sistem yükseltme ihtimalim var parça parça

belkide pahalanır ve 1050 ti alırım :) birde 900p ile 1080p arasında kaç fps fark olur

Kesin bir şey söylemek zor. Örnek olarak bunu bırakabilirim.

Kesin bir şey söylemek zor. Örnek olarak bunu bırakabilirim.

wow nerdeyse 20 fps
wow nerdeyse 20 fps
peki tahmininizce bu sistemle 1050ti veya 1650 ile cyberpunkta kaç fps alırım 900p de
neyse herkese teşekkür ederim.cevaplarınız için

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı