RX 570 hala kullanılır mı?

Bütçe
8000

Zumoxo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba aklımda 2 plan var ve cok kararsızım. Şu an bilgisayarım coğu oyunda kasmaya ve rahatsız edici olmaya başladı. Şu anki bilgisayar donanımlarım.
Ekran kartı: RX570.
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G.
RAM: 8 GB.
Anakart: MS-7C51

Şimdi ilk planım bütceme uygun olan işlemciyi AMD Ryzen 5 5600 ile değiştirip 8 GB daha RAM takıp bir de sıvı soğutma almak. Fakat aklımı kurcalayan şey RX570 gibi bir ekran kartı daha ne kadar idare eder? Bu kadar para akıtmaya değer mi? Bu yüzden diğer yanımda 1 yıl gibi bir süre bekleyip para biriktirip düzgün bir şey toplamayı söylüyor.
Sizce hangisi daha mantıklı? İlkini yaparsam yeni PC toplayamam uzun bir süre. Ondan bu kadar kararsızım. Fakat gercekten cok sinir bozucu olmaya da başladı bu kasma sorunu.

Sıvı soğutma ne alaka işlemciyi değiştirmek sana FPS kazandirmaz ekran kartı hikayeli oyunlar için daha önemli öncelik ekran kartı olsun.

Ne oynadığına ve istediğine göre değişir, RX 580 bana yetiyordu mesela.
Genelde FPS oyunları oynuyorum fakat ara sıra GoW gibi , ileride çıkıcak AAA oyunlarıda oynamak istiyorum last of us gibi
Sıvı soğutma ne alaka işlemciyi değiştirmek sana FPS kazandirmaz ekran kartı hikayeli oyunlar için daha önemli öncelik ekran kartı olsun.
R5 5600 için stok soğutucu önermiyorlar
Günümüz oyunlarını zor açar.
Lowda vs. açma şansı varmıdır 30fps fln 2 yıl önce fln gow ve spidermanı 30fps bitirebilmiştim :d

Genelde FPS oyunları oynuyorum fakat ara sıra GoW gibi AAA oyunlarda oynamak istiyorum Last of Us gibi

R5 5600 için stok soğutucu önermiyorlar

Lowda vs. açma şansı var mıdır 30FPS falan 2 yıl önce GoW ve Spider-Man'ı 30FPS bitirebilmiştim :d

Açar. FSR 3 Frame Gen ile 60FPS üstü bile açar. Tabii size kalmış. RX 570 gibi sisteme de sıvı soğutma gerekli değil hocam.

Merhaba aklımda 2 plan var ve cok kararsızım. Şu an bilgisayarım coğu oyunda kasmaya ve rahatsız edici olmaya başladı. Şu anki bilgisayar donanımlarım.
Ekran kartı: RX570.
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G.
RAM: 8 GB.
Anakart: MS-7C51

Şimdi ilk planım bütceme uygun olan işlemciyi AMD Ryzen 5 5600 ile değiştirip 8 GB daha RAM takıp bir de sıvı soğutma almak. Fakat aklımı kurcalayan şey RX570 gibi bir ekran kartı daha ne kadar idare eder? Bu kadar para akıtmaya değer mi? Bu yüzden diğer yanımda 1 yıl gibi bir süre bekleyip para biriktirip düzgün bir şey toplamayı söylüyor.
Sizce hangisi daha mantıklı? İlkini yaparsam yeni PC toplayamam uzun bir süre. Ondan bu kadar kararsızım. Fakat gercekten cok sinir bozucu olmaya da başladı bu kasma sorunu.

RX 570 iyi karttır 2 3 yılı var daha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı