Bir 8'im var hocam yanına bir 8 daha alacağım ama işte 580'li arkadaşım 580 le 570 arasında uçurum var sanıyor oyunlarda 60FPS vermez Forza'da falan dedi 8 GB yeterli ona dedi bende size sorayım ne yapayım diye.
Hocam zaten sonra baktık FH5 yüksek ayarlarda 72FPS civarı verince 16 GB alabilirsin dedi kendisinin PC bilgisine güvenmediğim için size soruyorum o zaman 16 GB RAM hep FPS hem de drobu azaltır değil mi hocam şu darboğazıda çözerse zaten yakında 1080p alırım.
Bir de hocam oyun oynarken müzik dinlemeyi seviyorum Forza'da sıkıntı yaşamıyorum ultrada fakat daha çok Fortnite ve PUBG için almak istiyorum darboğaz yapıyor onu da azaltsın istiyorum.
Bir de hocam oyun oynarken müzik dinlemeyi seviyorum Forza'da sıkıntı yaşamıyorum ultrada fakat daha çok Fortnite ve PUBG için almak istiyorum darboğaz yapıyor onu da azaltsın istiyorum.
Dual-Channel mekanizmasını yakalayabilirseniz ciddi anlamda FPS artışı olucak, Ekran kartı kullanımınız da artacağı için drop girmeyecek. Şu an Fortnite'da AMD kullanıcıları için drop sorunu var driver ile çözülmesini bekliyoruz.