RX 570 için 16 GB RAM yapmaya gerek var mı?

@Demir selim Forza'yı bilmem fakat o videoyu açıp izleyebilirsin. GTA V'de 1 adet RAM ortalama 67 FPS verirken 2 adet RAM 88 FPS vermiş RX 570'le.

Screenshot_1.jpg

Bir 8'im var hocam yanına bir 8 daha alacağım ama işte 580'li arkadaşım 580 le 570 arasında uçurum var sanıyor oyunlarda 60FPS vermez Forza'da falan dedi 8 GB yeterli ona dedi bende size sorayım ne yapayım diye.

RX 570 Forza Horizon 4 1080p Ultra'da (Extreme olanı değil) min 60 FPS verecektir. Arkadaşın bence bayağı küçümsemiş.

@Demir selim Forza'yı bilmem fakat o videoyu açıp izleyebilirsin. GTA V'de 1 adet RAM ortalama 67 FPS verirken 2 adet RAM 88 FPS vermiş RX 570'le.

Eki Görüntüle 1458619

Hocam zaten sonra baktık FH5 yüksek ayarlarda 72FPS civarı verince 16 GB alabilirsin dedi kendisinin PC bilgisine güvenmediğim için size soruyorum o zaman 16 GB RAM hep FPS hem de drobu azaltır değil mi hocam şu darboğazıda çözerse zaten yakında 1080p alırım.

RX 570 Forza Horizon 4 1080p Ultra'da (Extreme olanı değil)min 60 FPS verecektir. Arkadaşın bence bayağı küçümsemiş.

Hocam zaten baktı Forza Horizon 5 de yüksek ayarlarda (Ultra değil) 74FPS falan alıyor 570 ondan sonra da 16 GB al dedi biraz kafamı karıştırdı.

Hocam Sapphire RX 570 kullanıcısıyım, Dün ilave 8 GB RAM daha aldım Dual-Channel maksadıyla. Kesinlikle tavsiye ederim. Zaten arkaplanda Discord + Spotify + Google uygulamaları açmak bile 8 GB RAM'in 4-5'ini sömürüyor.

Eğer Adata XPG RAM'e sahipsen ve özellikle de D10 modeline sahipsen, D30 alabilirsin. İkisi de Dual-Channel olarak çalışıyor.

Bir de hocam oyun oynarken müzik dinlemeyi seviyorum Forza'da sıkıntı yaşamıyorum ultrada fakat daha çok Fortnite ve PUBG için almak istiyorum darboğaz yapıyor onu da azaltsın istiyorum.

Hocam Sapphire RX 570 kullanıcısıyım, dün ilave 8 GB RAM daha aldım Dual-channel maksadıyla. Kesinlikle tavsiye ederim. Zaten arka planda Discord + Spotify + Google uygulamaları açmak bile 8 GB RAM'in 4-5'ini sömürüyor.

Eğer Adata XPG RAM'e sahipsen ve özellikle de D10 modeline sahipsen, D30 alabilirsin. İkisi de Dual-channel olarak çalışıyor.

Hayperx furry 8 GB 3000MHz var aynısından buldum 633'e alacağım.

Bir de hocam oyun oynarken müzik dinlemeyi seviyorum Forza'da sıkıntı yaşamıyorum ultrada fakat daha çok Fortnite ve PUBG için almak istiyorum darboğaz yapıyor onu da azaltsın istiyorum.

Hocam Fortnite ve PUGB oynayacaksan almak zorundasın zaten :D. İstiyorsan 8 GB RAM ile gir Fortnite'a, öldürüyor PC'yi

Hocam drobun kralını yiyorudum şimdi RX 570 Ryzen 3200G ve 16 GB RAM'le Fortnite da kaç FPS alırım.

Dual-Channel mekanizmasını yakalayabilirseniz ciddi anlamda FPS artışı olucak, Ekran kartı kullanımınız da artacağı için drop girmeyecek. Şu an Fortnite'da AMD kullanıcıları için drop sorunu var driver ile çözülmesini bekliyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile FPS artışını gözlemleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı