Yolun Yolcusu
Hectopat
İdare eder ancak yakın zamanda +80 sertifikaya yönelin dostum.peki beni gelecek bayrama kadar idare eder mi 500w ?
İdare eder ancak yakın zamanda +80 sertifikaya yönelin dostum.peki beni gelecek bayrama kadar idare eder mi 500w ?
evet herkes diyor fakat alıcağım pc'de +80 sertifika yok yani beni 9 10 ay idare etse yeter sonra değiştireceğim. alıcağım pc'de powerboost var 172tl fark ile de dark spirit var hangisini önerirsin?İdare eder ancak yakın zamanda +80 sertifikaya yönelin dostum.
Bu PSU'ya para verilmez.PowerBoost VK-1631 500W
Dark Spirit 500W olur mu ?Bu PSU'ya para verilmez.
Maalesef söylediğiniz iki PSU'da kalitesiz PSU'lar. Bütçeniz nedir, öneri yapayım.Dark Spirit 500W olur mu ?
Maalesef söylediğiniz iki PSU'da kalitesiz PSU'lar. Bütçeniz nedir, öneri yapayım.
Bombaya bile güvenebilirim Rampage'e güveneceğime.@Calix
Hocam alttaki Corsair Carbide Spec Delta olan kasayı alırsanız daha iyi olur. Rampage PSU'lar bomba gibi patlıyor.
Hmm anladım dostlar teşekkürler ondan satın alayım o zaman.Bombaya bile güvenebilirim Rampage'e güveneceğime.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.