RX 570 için CS:GO grafik ayarları önerisi

402318

Hectopat
Yer
Rusya/Moskow
Daha fazla  
Selamlar. Elimde RX 570 ekran kartı var, CS:GO'da şu an kullandığım ayarlar şunlar. Benim monitörüm 60Hz ve ben bu ayarlarda ortalama 90FPS alıyorum. Bu benim için çok gereksiz. Bana uygun ayarları söyler misiniz?

Counter-Strike_ Global Offensive 7.04.2021 16_58_03.png
Counter-Strike_ Global Offensive 7.04.2021 16_58_08.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün ayarları düşüğe çekin, çoklu CPU kullanımı açık kalsın, 3B ses işlemcisini kapatın, çözünürlülüğü 4:3 yapın.
Kardeşim ben fps i nasıl arttırırım demedim 60hz monitörüm var 60fps ayar söyle demek istedim.
Ayar yapmanıza gerek yok.

CS:GO'da ayarları yüksekte oynamanın bence bir nedeni yok. Sadece efekt detayını yüksekte tutabilirsiniz molotofta duman arkasını daha iyi görebiliyorsunuz.
Çözünürlük olarak 1280x960 streched önerimdir.

CS:GO oyununda kalitenin hiçbir önemi yok hepsini düşüğe alın ve devre dışı bırakın sadece çoklu CPU kullanımı açık kalsın ve keskinliği yumuşatma modu 4X kalabilir. Çözünürlüğüde 4:3 yapıp 1024x768 kullanabilirsiniz veya 1280x960 size kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı