RX 570 için FreeSync ne avantaj sağlıyor?

Yanlış Bilgilendirme
Eğer kullandığın monitörde FreeSync destekliyse, bu özellik sayesinde ekran yenileme sıklığını 75Hz'de kullanabiliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörü hangi yenileme hızında olursa olsun o Hz değerinde kullanırsın bunun için Freesync lazım değil. Kısacası ekran kartıyla monitörün eş zamanlı çalışmasını sağlar.

Son düzenleme:
RX570+FreeSYNC monitor kullanıyorum. Eğer arada normal bir monitörle fiyat farkı çok yoksa alınabilir. Ekranda yırtılma ve takılma yapıyor belli bir HZ değerini geçtikten sonra. Olmazsa olmaz değil.

Eğer FPS monitörünüzün Hz değerinin altına düşürse monitör kendi Hz değerini düşürüyor ve yırtılmaları önlüyor.

Eğer FPS monitörünüzün Hz değerinin altına düşürse monitör kendi Hz değerini düşürüyor ve yırtılmaları önlüyor.
Bunu nasıl aktive edeceğim o zaman? Kolay bir video anlatım var mi?

bunu nasıl aktive edicem o zaman kolay bir video anlatım varmi?
Monitörünüzün bunu desteklemesi lazım. Eğer destekliyorsa monitörünüzün ayarlarından AdaptiveSync-FreeSync adlı ayarı açın. Daha sonra ekran kartı driverinizden açmanız gerekiyor zor değil internetten bakın daha önce AMD kartım varken FreeSync monitörüm olmadığı için tam net bir şey söyleyemem.

Ekranımda var boyle bir özellik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…