RX 570 için işlemci önerisi

Elinde ki anakart 2133 MHz kadar destekliyor.

Anakartı da değiştirmen gerekiyor tam performans kullanabilmen için bence.

Benim su anda yeni anakart alacak bütçem yok. Şuanki bu sistemde örnek veriyorum League of Legends gibi bir oyunda 80 90 fps civari alıyorum. Şu anki sisteme bir 8gb ram daha eklesem ve yeni 1500 tl civarında bir işlemci önersen onu alsam etkisi olmaz mı ?

Benim su anda yeni anakart alacak bütçem yok. Şuanki bu sistemde örnek veriyorum League of Legends gibi bir oyunda 80 90 FPS civari alıyorum. Şu anki sisteme bir 8 GB RAM daha eklesem ve yeni 1500 TL civarında bir işlemci önersen onu alsam etkisi olmaz mı?

(AMD AM3+ FX™/Sempron™ 100 Series/Phenom™ II/Athlon™ II işlemciler) anakartınız zaten Ryzen serisi işlemcileri desteklemiyor anladığım kadarıyla.

Anakartına 0 işlemci bulman çok zor. Yaşadığın şehri söylersen 2. el önerelim. Ayırdığınız para ile R3 1200 AF, MSI B450M-A PRO Max ve 2x8 3000 MHz RAM alabilirsiniz.

Benim su anda yeni anakart alacak bütçem yok. Şuanki bu sistemde örnek veriyorum League of Legends gibi bir oyunda 80 90 FPS civari alıyorum. Şu anki sisteme bir 8 GB RAM daha eklesem ve yeni 1500 TL civarında bir işlemci önersen onu alsam etkisi olmaz mı?

Zaten Windows 7 kullanıcısınız. Windows 10 güncelleme yapın gerekli donanımları aldıktan sonra.

Profilin altında Windows 7 kullanıcısı yazıyordu. Windows 7 kullanıyorsun zannettim.
He yok onu ben ayarlamadım sanırım technopat sitesi kendiliğinden koydu
Arkadaslar Asus H97 PRO Anakart aldım işlemcimi güncellemek istiyorum mevcut ekran kartıma en uygun işlemci önerisi alabilir miyim lütfen
Anakartına 0 işlemci bulman çok zor. Yaşadığın şehri söylersen 2. el önerelim. Ayırdığınız para ile R3 1200 AF, MSI B450M-A PRO Max ve 2x8 3000 MHz RAM alabilirsiniz.
Asus H97 PRO Anakart aldım işlemcimi güncellemek istiyorum mevcut ekran kartıma en uygun işlemci önerisini söyler misiniz lütfen

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı