RX 570 için işlemci önerisi

keremes.1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar RX 570 8 GB ekran kartım var 16 GB RAM'ım ve i5 4590 işlemcim var fakat anakartım MSI Z97-43 yani DDR3 bu yüzden en iyi desteklediği işlemci i7 4790K sonrakiler için anakartı değiştirmem gerekiyor ben anakart değiştirmekle filan uğraşmak istemiyorum. Fazla bir bütçem yok sizce anakart değiştirip Ryzen 5 5500 gibi işlemciler mi alayım yoksa i7 4790K yeterli olur mu?

Oynadığım oyunlar: League of Legends, Minecraft, Valorant, CS:GO, FIFA.
Ekstrem oyunlar oynamıyorum. Rahatlıkla oynatmasını istiyorum bu oyunları ve gündelik kullanımdada rahat çalışmasını istiyorum. Bazen Google filan donuyor çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
5500 e yönelmen çok daha iyi olur.
2. elde 5 3600 1.5-2k arasına bulursan bu işlemciye de yönelebilirsin.
Seni kurtarır. Rahatlıkla oynarsın takılırsın.

Arkadaşlar RX 570 8 GB ekran kartım var 16 GB RAM'ım ve i5 4590 işlemcim var fakat anakartım MSI Z97-43 yani DDR3 bu yüzden en iyi desteklediği işlemci i7 4790K sonrakiler için anakartı değiştirmem gerekiyor ben anakart değiştirmekle filan uğraşmak istemiyorum. Fazla bir bütçem yok sizce anakart değiştirip Ryzen 5 5500 gibi işlemciler mi alayım yoksa i7 4790K yeterli olur mu?

Oynadığım oyunlar: League of Legends, Minecraft, Valorant, CS:GO, FIFA.
Ekstrem oyunlar oynamıyorum. Rahatlıkla oynatmasını istiyorum bu oyunları ve gündelik kullanımdada rahat çalışmasını istiyorum. Bazen Google filan donuyor çünkü.

O anakart illaki değişecek AM4 soketine geçiş yap ya da hiç para verme öyle kalsın. Google o işlemciyle donamaz başka bir sorun vardır.

Öyle bir anlattık ki üzüldüm sana anakartımı veresim geldi ama ben ne alacağım bilmiyorum. :D

Sağ olasın kral iyi kalbin yeter ya param var ama hem uğraşmak istemiyorum o sebepten dolayı çekiniyorum anakart değiştirmek çileli bir işlem gibi görünüyor.

O anakart illaki değişecek AM4 soketine geçiş yap ya da hiç para verme öyle kalsın. Google o işlemciyle donamaz başka bir sorun vardır.

Kasmaktan kasıt arkada oyun filan açıkken oyunu kastırıyor onun harici stabil.

Sağ olasın kral iyi kalbin yeter ya param var ama hem uğraşmak istemiyorum o sebepten dolayı çekiniyorum anakart değiştirmek çileli bir işlem gibi görünüyor.

Kasmaktan kasıt arkada oyun filan açıkken oyunu kastırıyor onun harici stabil.
Zahmetine değer. Buna emin olabilirsin.

b450 1k civarına 8x2 ddr4 ram 900tl civarına 1.5.-2k civarına da 5500 ya da 3600 aldın mı tamamdır işte.
4k civarına tamamlarsın. Sonrasında elindeki parçaları satarsın. Uyguna on numara güncelleme olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı