RX 570 için işlemci önerisi

EmreeDgn

Hectopat
Daha fazla  
i3 9100F ve Ryzen 3 1200 arasındayım. Sizce hangi işlemciyi almalıyım? 8 GB RAM mevcut.

Teknobiyotik E1 ve İncehesap Majesty 1270 arasındaydım aslında E1'de 9100F, Majesty'de Ryzen 3 1200 var. Ben 9100F'in daha performanslı olduğunu düşündüğüm için yazdım yani başka bir işlemci alma şansım yok.

Aslında arttırabileceğim bir bütçe yok ama zorlayabilirsem biraz aklımda bu vardı ama diğer sistemler için ne düşünüyorsun?

Aslında arttırabileceğim bir bütçe yok ama zorlayabilirsem biraz aklımda bu vardı ama diğer sistemler için ne düşünüyorsun?
Güzel ancak, İşlemcileri giriş seviyesi sıkıntı yaratabilir.

Anladım yorumların için teşekkür ederim. Bir sorum daha olucaktı. Attığım sistemlerden birini alacak olursan hangisini tercih ederdin çünkü şu an arttırabileceğim bir bütçem yok gibi.

Merhabalar, bu incehesap sitesini ilk defa görüyorum da kullanılan Apacer marka ürünler güvenilir midir?
Uygun fiyatlı ve alınabilir firmadır, Tek eksiği ülkemizde çok bilinmiyor olmasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…