Hocam o çok masraflı olmaz mı? AM5 için Ryzen 3 serisi işlemciler de çıkmadı diye biliyorum.Yatırım olarak AM5 öneriyorum.
Hocam o çok masraflı olmaz mı? AM5 için Ryzen 3 serisi işlemciler de çıkmadı diye biliyorum.Yatırım olarak AM5 öneriyorum.
Ama i5 9400F 2000 TL, o fiyata Ryzen 5 5500 bile alınır. Lütfen bütçeyi koruyarak öneride bulunun.Yatırım olarak AM5 öneriyorum. Ekleme olarak i5 9400F, R5 3600 rakibi olduğu için idare eder.
Ayriyeten neden AMD'nin en son soketini önerirken Intel'in 5-6 yıl önce terk ettiği eski bir soketi öneriyorsunuz?Yatırım olarak AM5 öneriyorum.
Hocam o çok masraflı olmaz mı? AM5 için Ryzen 3 serisi işlemciler de çıkmadı diye biliyorum.
2. el.Ama i5 9400F 2000 TL, o fiyata Ryzen 5 5500 bile alınır. Lütfen bütçeyi koruyarak öneride bulunun
O zaman neden 1151 öneriyorsunuz?AM4 ve LGA 1200, 1700, 1151 Chipsetlerden yatırım olmaz.
Ben sıfırından bahsetmiyorum zaten. 9400F işlemcisinin 2. el piyasası 2000 TL'den başlarken Ryzen 5 5500 de aynı fiyata kutulu faturalı 2. el bulunabiliyor.2. el.
Hocam aklıma bir soru geldi bu noktada, ikinci el anakart almak sıkıntı olur mu? Mesela AM4 için sıfır anakart almayı düşünüyorum, zaten fiyatları da epey uygun. Hepinizin fikrini almak isterim.2. el.
Ayriyeten neden AMD'nin en son soketini önerirken Intel'in 5-6 yıl önce terk ettiği eski bir soketi öneriyorsunuz?
AM4 için anakart alıyorsan sıfır al. 2. elle fiyatları yakın, boşuna 200 tl az ödemek için 2. ele bulaşmayın anakart konusunda.Hocam aklıma bir soru geldi bu noktada, ikinci el anakart almak sıkıntı olur mu? Mesela AM4 için sıfır anakart almayı düşünüyorum, zaten fiyatları da epey uygun. Hepinizin fikrini almak isterim.
Hocam aklıma bir soru geldi bu noktada, ikinci el anakart almak sıkıntı olur mu? Mesela AM4 için sıfır anakart almayı düşünüyorum, zaten fiyatları da epey uygun. Hepinizin fikrini almak isterim.
Aynı şey SSD ve Ram içinde geçerli. 2. el Alınacaksa sadece işlemci ve ekran kartı alınabilir harici heyecan yaratabilir.AM4 için anakart alıyorsan sıfır al. 2. elle fiyatları yakın, boşuna 200 tl az ödemek için 2. ele bulaşmayın anakart konusunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.