RX 570 için PSU Tavsiyesi

zxcasdqweqw

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar bugün sistemime RX 570 ekleyeceğim. Güç kaynağım 300W olduğu için yanına Bir de yeni bir PSU almam gerecek.

Sistem özelliklerim:
i5 3470,4X4 8 GB RAM, H61H2-MV anakart ve GT1030.

Pin girişidir vesaire konularından hiç anlamadığım için sizden yardım alma ihtiyacı duydum. Şu an almayı düşündüğüm PSU bu: FSP HYPER 500 SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Düşündüğüm ekran kartı: Sapphire Rx570 Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayar

Ayrıca şu anda kullandığım PSU'da bu: Power Supply 300w Hadron Hd-404 - n11.com
PSU'ların boyut farkı oluyor mu bilmiyorum ama bundan daha büyük olmaması gerek kasaya sığması açısından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef çift fanlı bir model tercih edemiyorum. Stokta yok vatanda. Bu modele uygun olması lazım vatan bilgisayardan bir link atabilir misiniz?

Maalesef çift fanlı bir model tercih edemiyorum. Stokta yok vatanda. Bu modele uygun olması lazım vatan bilgisayardan bir link atabilir misiniz?
Vatandan almanıza gerek yok. PSU olarak Corsair VS450 de işinizi görür ama fiyat farkı az olduğu için VS550 almanız daha iyi olur.

Hocam şehir Konya yani o da yok hiç kargo bekleyemem WC yaklaşıyor. Acilen almam lazım onun için benim yukarda attığım PSU uyarmı attığım ekran kartına var mıdır bir sıkıntısı ?

Hocam en üstte attığım ekran kartıyla son yanıtında verdiğin PSU yu alıcağım teşekkürler yardım için. Bu arada ekran kartım yandı turnuvaya günler kaldı o yüzden hemen elime geçmesi gerek. Kargo bekleyecek zamanım ve bulunduğum yerde tercih edebileceğim çok market yok teşekkür ederim yinede yardımcı olmaya çalıştığın için.
Güç kaynaklarında boyut farkı oluyor mu ? Bu PSU kasama sığar mı ?

Hocam en üstte attığım ekran kartıyla son yanıtında verdiğin PSU yu alıcağım teşekkürler yardım için. Bu arada ekran kartım yandı turnuvaya günler kaldı o yüzden hemen elime geçmesi gerek. Kargo bekleyecek zamanım ve bulunduğum yerde tercih edebileceğim çok market yok teşekkür ederim yinede yardımcı olmaya çalıştığın için.
Güç kaynaklarında boyut farkı oluyor mu ? Bu PSU kasama sığar mı ?
Dedim yine diyorum, 50 TL daha verin çift fanlı model alın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı