RX 570 ile 2K monitöre geçilir mi?

Vagon Necmi 7

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. RX 570 4 GB, i3-9100F ve 8 GB DDR4 RAM sistemim var. Monitörüm 21,5 60 Hz 1080p LED ASUS VP229DA modeli. Monitör hem küçük geliyor hem de LED monitör gözlerimi ağrıtıyor. LCD monitörlerde böyle sorun olmuyor. 2K monitöre geçilir mi? Oyunlarda sorun olur mu? IPS monitör mü, LED mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS panel modeli ve LED arka aydınlatma modeli. IPS mi LED mi diye bir durum söz konusu değil. RX570 ile 2K ağır oyunlar oynamak hayal olur. Oynadığınız oyuna göre geçiş yapabilirsiniz. Bütçenizi söyleyin ona göre öneri yapalım. Bütçe varsa 1080p 144Hz monitör daha iyi olur bence.

Özür dilerim eksik yazmışım. PUBG Mobile ve normal takılma için. LED monitör ciddi anlamda gözümü alıyor. Renk doygunluğu için IPS öneriyorlar. Amacım 2K oyun değil de 2K monitör. Hani görüntü netliği açısından. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

@Vagon Necmi 7
LED monitör zaten LCD sadece arka aydınlatma olarak LED kullanıyor. Siz floresan ile aydınlatılan monitör diyorsanız onları almanızı tavsiye etmem ve artık sıfır bulabileceğinizi sanmıyorum. LCD ile ne demek istiyorsunuz?

Hocam Samsung syncmaater modelleri vardı LCD. LED ile arasında bayağı fark vardı. Görüntü net ve keskin. Canlı doygun bir renge sahipti. Sanırım hiç denk gelmediniz eski bir tip monitör zaten. IPS monitör almaya karar verdim. HP'den 27" buldum bir tane. Aşağıdakiler lcd monitör.

Dosya Ekleri

• images (23).jpeg
    images (23).jpeg
    13,3 KB · Görüntüleme: 44
  • images (24).jpeg
    images (24).jpeg
    6 KB · Görüntüleme: 53
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı