Anakartınız nedir?
5820k dediğin işlemci 2 tane 570 beslerİ7 5820 k(%7 %10 darboğaz yapma payı var ) ama bence i5 6600 de alınabilir çok uzun süre kullandım hiç sıkıntı yapmamıştı
işlemci soketi 1156 pin anakartta değişecek900₺ ye alacağınız i7 işlemciden bir şey beklemeyin. Muhtemelen darboğaz yapacaktır. Onun yerine anakartınızın modeline göre o bütçeye uygun daha mantıklı işlemciler olabilir.
anakart'ın ismini bilmiyorum ama işlemci i3 1.nesil işlemci ve soket pin 1156Keşke anakartınızı yazsaydınız. En azından işlemci neslini bilirdik.
işlemci soketi 1156 pin anakartta değişecek
anakart'ın ismini bilmiyorum ama işlemci i3 1.nesil işlemci ve soket pin 1156
1156 Pin İşlemci Önerisi
Sistemi değiştiremeyeceğim için işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum, şu an bende bulunan işlemci i5 650 3.20 GHz 1156 pin. Her 1156 pinlik işlemci benim sisteme uyar mı? Uyarsa bu sınıfın en iyi ve son teknolojili işlemcisi nedir? Çok teşekkürler şimdiden.www.technopat.net
i7 875K öneriliyor.
![]()
Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
Forumlarda yapmaz deniliyor. Hatta tavsiye edenler var.darboğaz yapar mı?
Forumlarda yapmaz deniliyor. Hatta tavsiye edenler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.