RX 570 ile i5 4460 Uyumu

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Arkadaşlar yakın zamanda GTX 950 olan ekran kartımı RX 570 ile değişeceğim fakat şöyle bir sorunum var; Ben öğrenci adamım param yok sınavlardan vb. de çalışacak bir yere gidemiyorum. Babamla konuştum falan tamam alırız dedi hallederiz dedi. Fakat benim bilgisayar bilgime pek güvenmiyor sürekli bana sorduğu soru bu bilgisayar o ekran kartını kaldırır mı falan. Ben kesin bir şekilde kaldırır desem de illa kendisi yaşı büyük olgun ve bilgisayardan çokça anlayan birinden duymak istiyor bu lafı. Şimdi babam bir arkadaşı ile konuşmuş sistem özelliklerimi falan adam araştıracağını söylemiş kendi çapında bu işlemci bu ekran kartını kaldırır mı falan. Şimdi adam kaldırmaz dese babam vazgeçecek öyle bir durum. Sizce adam uzun araştırmalar sonucu böyle bir bulguya varabilir mi, işlemci ekran kartını besleyemez vb. gibi? Ya da sistem kaldırmaz gibi?

Bu arada sistemim ise şu şekilde:
  • ASUS Strix GTX 950 2G
  • İ5 4460 3.30 GHz
  • 8+4 GB DDR3 1600 MHz RAM
  • ASUS H81-GAMER Anakart
  • Samsung 860 EVO SSD 250 GB
  • 1 TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
LOL
Screenshot_20190502-222924_Samsung Internet Beta.jpg

Çok rahat besler. Babanın o arkadaşı da kaldırmaz derse bu işlerle ilgilenmeyi bıraksın lütfen. Birçok eski kafa ''AMD ısınıyor'' ''AMD çok kötü, AMD alınmaz'' gibi laflarla geliyorlar. Çünkü hiçbirinin RX veya Ryzen serisinden gram haberleri yok. Ağzı olan konuşuyor.
Asus modeli internete özel 969 TL şu anda. Kaçırırsanız da dert etmeyin, normal fiyatı 1050 TL idi.
Ve sürekli aynı konuyu tekrar tekrar açıp durmazsanız iyi olur. Bir konuda o kadar kişi cevap veriyor, aynı konuyu tekrardan açıp başka başka şeyler soruyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı