RX 570 ile overclock nasıl yapılır?

coin01903

Centipat
Merhaba, RX 570 8 GB ekran kartımı overclock yapmaya çalışıyorum. MHz'yi AMD Radeon'da 1450'ye artırıyorum ancak FurMark testte en fazla 1100'lere çıkıyor. Bu nedendir? Bir de bu ekran kartı için yaklaşık stabil OC değerleri nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
FurMark bazen yanlış gösterebiliyor, benim RX570 kartımı RX560 olarak gösteriyordu. FurMark testini yaptığın esnada AMD sürücüsünü açıp oradan kontrol et frekans değerlerini. Ayrıca kart bence günümüz için yeterli seviyede, neden overclock yapmaya çalışıyorsun?

FurMark bazen yanlış gösterebiliyor, benim RX570 kartımı RX560 olarak gösteriyordu. FurMark testini yaptığın esnada AMD sürücüsünü açıp oradan kontrol et frekans değerlerini. Ayrıca kart bence günümüz için yeterli seviyede, neden overclock yapmaya çalışıyorsun?
Amd sürücüsünde de aynı şekil gözüküyor hocam frekans düşük görünüyor. PUBG oynuyorum, rakip ile karşılaştığımda bazen drop yiyorum. O nedenle işlemci, ram ve ekran kartını OC yapmak istedim. İşlemci ve rami yaptım da ekran kartını yapamadım bir türlü

Furmark kullanıyorsun çünkü. Kart Power limitten dolayı Frekans düşüyor.
Power limiti %50'ye çıkarınca da aynı hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı