Next YE-58GFSG8-QLED 58" alınır mı?

lastdarkwave

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
Meslek
Ögrenci
Bu fiyat civarına alınabilecek kasım indirimi ile bu televizyonu gördüm sadece. Kullananlar olarak hala alınabilir bir tercih mi yoksa başka önerileriniz var mıdır?

Aynı televizyon bir akrabamda da var. Gördüğüm tek sorunu ise şu: İlk alındığı günden beridir kumanda pili az uyarısı veriyor pil yeni değişmesine rağmen. Bence çok küçük bir sorun.

Farkı ne hocam peki?
Qled, Ledin biraz daha geliştirilmiş hali. Ledlerin önüne katman ekleyerek geliştirilmiş hali.
Miniled ise arka planda 40 kat daha fazla kücük kücük ledlerin bir araya gelerek görüntü oluşturması. Teknolojik ve görüntü olarak Miniled daha iyi.
Oled>Miniled>Qled>Led diye sıralama.

Qled, Ledin biraz daha geliştirilmiş hali. Ledlerin önüne katman ekleyerek geliştirilmiş hali.
Miniled ise arka planda 40 kat daha fazla kücük kücük ledlerin bir araya gelerek görüntü oluşturması. Teknolojik ve görüntü olarak Miniled daha iyi.
Oled>Miniled>Qled>Led diye sıralama.
Hangisini almam mantıklı secim olur sizce hocam? İkisi arasinda kaldım.

Hangisini almam mantıklı secim olur sizce hocam? İkisi arasinda kaldım.
Ben miniledi tercih ettim 2 gün önce.
Piyasa da en ucuz miniled tv normalde 30-35bin tl den başlıyor next kasıma özel bu modeli indirimli satıyor.
55 ve 65 inc modellini herkes aldı neredeyse.
Arada çok bi fiyat farkı yok butceniz yetiyorsa kesinlikle miniledi tercih edin.

Ben şahsen bu tip markaları almam. Görüntü kalitesi pek iyi olmuyor. Ben Blaupunkt, Vestel 4k TV kullanmıştım goruntu kalitesi pek hoşuma gitmemişti. Bu 2 Televizyonda bozulmuştu. Su an 3 senedir Sony 4K TV kulanıyorum maşallah diyelim'de görüntü kalitesi süper. Alabiliyorsan Samsung, LG veya Sony TV tavsiye ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı