RX 570 ile oyuna girince görüntü bozuluyor

Hexaix

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yurt dışından hediye olarak 2 ay civarı mining için kullanılmış bir RX 570 4 GB 256 bit model ekran kartı elime geçti. Sistemime taktım çalıştırdım FurMark test başlattım ve hiçbir sıkıntı yoktu. Sıcaklık 64 derece FPS 65-70 kullanım normal sıkıntısız bir şekilde çalışıyordu fakat herhangi bir oyuna girdiğimde ekran bozuluyor bilgisayar kapanıyordu. Sadece oyuna girmekle değil işlemciyi kullanan bir program açsam da aynı durum oluyordu.
Ekran kartını denediğim sistem bu bence darboğaz aşırı üst düzeylerde olduğu için böyle oldu zaten yeni sisteme geçiyorum bu hafta
  • i5 660 2 çekirdek 3.3GHz
  • 2x4 GB 1333MHz RAM.
  • Gametech 550W PSU.
  • Intel H55 anakart.

Yeni sistem:

• Ryzen 3 3300X işlemci.
  • 2x8 GB 3600MHz RAM.
  • High Power 600W Gold +80 PSU.
  • B450M-A-PRO Max anakart.

Ben diyorum ki ekran kartı sağlam eski sistemim ekran kartını besleyemiyor. Bu yüzden yeni sistem kargoda gelene kadar sizden bilgi almak istediğim teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fikir verebilir

Evet bu yöntemi çok kez gördüm fakat bunu kendim asla yapamam risk oranı çok fazla tek ekran kartı var elimde tek şansım var bir usta bulmam ise çok zor köy gibi bir yerde yaşıyorum. Ve ben driver yükleyebiliyorum sadece işlemciye yük binince sapıtıyor PC

Hatay'da yaşıyorum nasıl bir tamirci bulurum ne kadar güvenebilirim bilmiyorum yane sorun eski sistemim'den dolayı değil diyorsunuz keşke yeni sistemi almasaydım elimde kalacak.
Yüke sokunca veya oyuna girince görüntü bozulması genelde VRAM arızasıdır fakat çip arızası da olabilir. Bir yere baktırın, kesin bir şey söyleyeceklerdir.

Yüke sokunca veya oyuna girince görüntü bozulması genelde VRAM arızasıdır fakat çip arızası da olabilir. Bir yere baktırın, kesin bir şey söyleyeceklerdir.
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim fakat ekran kartını gösterebileceğim bir yer yok burada internet cafeler var sadece çok sakat durumdayım 5bin TL harcamıştım o kadar neyse elbet bulurum bı yolunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı