Merhaba. Yurt dışından hediye olarak 2 ay civarı mining için kullanılmış bir RX 570 4 GB 256 bit model ekran kartı elime geçti. Sistemime taktım çalıştırdım FurMark test başlattım ve hiçbir sıkıntı yoktu. Sıcaklık 64 derece FPS 65-70 kullanım normal sıkıntısız bir şekilde çalışıyordu fakat herhangi bir oyuna girdiğimde ekran bozuluyor bilgisayar kapanıyordu. Sadece oyuna girmekle değil işlemciyi kullanan bir program açsam da aynı durum oluyordu.
Ekran kartını denediğim sistem bu bence darboğaz aşırı üst düzeylerde olduğu için böyle oldu zaten yeni sisteme geçiyorum bu hafta
Yeni sistem:
Ben diyorum ki ekran kartı sağlam eski sistemim ekran kartını besleyemiyor. Bu yüzden yeni sistem kargoda gelene kadar sizden bilgi almak istediğim teşekkürler.
Ekran kartını denediğim sistem bu bence darboğaz aşırı üst düzeylerde olduğu için böyle oldu zaten yeni sisteme geçiyorum bu hafta
- i5 660 2 çekirdek 3.3GHz
- 2x4 GB 1333MHz RAM.
- Gametech 550W PSU.
- Intel H55 anakart.
Yeni sistem:
- Ryzen 3 3300X işlemci.
- 2x8 GB 3600MHz RAM.
- High Power 600W Gold +80 PSU.
- B450M-A-PRO Max anakart.
Ben diyorum ki ekran kartı sağlam eski sistemim ekran kartını besleyemiyor. Bu yüzden yeni sistem kargoda gelene kadar sizden bilgi almak istediğim teşekkürler.
Son düzenleme: