Çok teşekkürlerBiraz yüksek ancak yaz aylarında olduğumuzu varsayarsak normal. Düşürmek isterseniz undervolt yapıp özel fan profili oluşturabilirsiniz.
Fps farkı ne kadar olur ?Kartın voltajını -100 yap.
Yaz aylarında olduğumuz için normal. Bence voltaj değerlerini değiştirmek yerine MSI Afterburner da kullanabilirsin. Yazılımın kendi profilinde ısı arttıkça fanları o ısı seviyesi kadar hızlandırıyor siz bunu 3-5 basamak arttırırsanız faydalı olur. Örneğin sıcaklık 50 derece ise fanlar 55 ya da 58 birimde döner.2 hafta önce bir sistem topladım ve Asus Rog Strix RX 570 4 GB aldım. Sonra Far Cry Primal'da ortalama 70, maks 77 derece arası sıcaklığı oluyor.Fifa 2019'da bile max 61 derece Sizce bu sıcaklık farkı normal mi?
Çok teşekkürler.Yaz aylarında olduğumuz için normal. Bence voltaj değerlerini değiştirmek yerine MSI Afterburner da kullanabilirsin. Yazılımın kendi profilinde ısı arttıkça fanları o ısı seviyesi kadar hızlandırıyor siz bunu 3-5 basamak arttırırsanız faydalı olur. Örneğin sıcaklık 50 derece ise fanlar 55 ya da 58 birimde döner.
2 hafta önce bir sistem topladım ve Asus Rog Strix RX 570 4 GB aldım. Sonra Far Cry Primal'da ortalama 70, maks 77 derece arası sıcaklığı oluyor.Fifa 2019'da bile max 61 derece Sizce bu sıcaklık farkı normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.