RX 570 ısınma sorunu

Undervolt yaptığımiz taktirde sonrasında tekrar eski haline geri çevrilebiliyor muyuz?

70-80 derece aralığının normal sıcaklıklar olduğunu biz uydurmuyoruz bununla ilgili bir çok yerli ve yabancı kaynak var. Hele ki AMD kartlar için gayet normal bu sıcaklıklar. Senin ekran kartın daha serin çalışıyor ne mutlu ama bu bizim verdiğimiz bilginin yanlış olduğu anlamına gelmez. Lütfen 70-80 derece aralığı kart için ölümcül sıcaklarmış gibi 2080ti örneği vermeyin

Haklısınız hocam
Yabancı kaynaklardan da araştırdım hocam bilhassa Rx 570 ısınan bir kartmiş. Reddit ve bazı incelemelerde yük altinda 70 ve üzeri gayet normal olduğu söyleniyor.

Haklısınız hocam

Yabancı kaynaklardan da araştırdım hocam bilhassa Rx 570 ısınan bir kartmiş. Reddit ve bazı incelemelerde yük altinda 70 ve üzeri gayet normal olduğu söyleniyor.
Endişelenecek sıcaklıklar değil zaten. Dediğim gibi undervolt deneyebilirsin, etkisi olacaktır.

Arkadaşlar bir güncelleme yapmak istedim. Sorunun kasanın hava akışından dolayı olduğuna kanaat getirdim. Kasamda sadece 1 tane fan varmış. 2 tane daha egzos fan ekledim üst tarafa, 4-5 derece aşağı indi sıcaklık. Ancak yine de 70-75 derece aliyorum yüksek ayarlarda, Rainbow Six Siege oyununda. Aynı zamanda AMD'ye mail attım. Bana bu sıcaklıkların yük altındayken beklenen sıcaklıklar olduğunu, ve Radeon Chill ile FPS sabitlemeyi önerdiler. Fps sabitleme yapmadım. Bu şekilde kullanıyorum. Kışın tekrar gözlemleyeğim.
AMD'ye yüklenmeden önce modeli söyle. Pulse ITX model aldın değil mi?
Evet hocam tek fanlı model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…