RX 570 ITX 4 GB alınır mı?

Peganeo

Kilopat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT
Merhaba.
Sahibinden sitesinde RX570 ITX 4 GB buldum ve fiyatı 1200TL(pg ile 1320). Mining yapılmamış ve 3 yıl kullandığını söylüyor. Sizce bu fiyata alınır mı? Pg ile alırken nelere dikkat etmeliyim?

Kartın kendisi ısınan bir kart. Onu göz önünde bulundurmak lazım. O yüzden o kart yerine buna bakılabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-masaustu-saphire-rx-570-4gb-1070679309/detay Pazarlık edersiniz. Ayrıca paramgüvende ile gelince, hem kartın dışında eziklik vs. var mı, fatura ve garanti tamam mı diye kontrol etmekle beraber sıcaklık değerleride; aynı model kullanan kişinin test sonuçlarıyla karşılaştırılmalıdır. Ben kartı kullandım. İyi karttır ama fazla güç çeker.

Son düzenleme:
Kartın kendisi ısınan bir kart. Onu göz önünden bulundurmak lazım. O yüzden o kart yerine buna bakılabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-masaustu-saphire-rx-570-4gb-1070679309/detay Pazarlık edersiniz. Ayrıca paramgüvende ile gelince, hem kartın dışında eziklik vs. var mı, fatura ve garanti tamam mı diye kontrol etmekle beraber sıcaklık değerleride aynı model kullanan kişinin test sonuçlarıyla karşılaştırılmalıdır. Ben kartı kullandım. İyi karttır ama fazla güç çeker.
Öneriniz ve cevabınız için teşekkürler. 500W PSU var fakat kaliteli değil, umarım üstesinden gelir :)
Böyle ürünlere çok ulaşabileceğim bir yerde olmadığım için param güvende ile almak durumunda kalıyorum. Dediğiniz tavsiyeleri dikkate alacağım. Eğer müsait olur da bakmak isterseniz burada aldığım cevapları ve test sonuçlarını atmak isterim.

Öneriniz ve cevabınız için teşekkürler. 500W PSU var fakat kaliteli değil, umarım üstesinden gelir :)
Böyle ürünlere çok ulaşabileceğim bir yerde olmadığım için param güvende ile almak durumunda kalıyorum. Dediğiniz tavsiyeleri dikkate alacağım. Eğer müsait olur da bakmak isterseniz burada aldığım cevapları ve test sonuçlarını atmak isterim.
Tabiki bakarım. Bende FurMark sonuçları olacaktı. Geldiği zaman haber ederseniz ilgilenirim. Ek olarak Param Güvende, alıcıya; satıcıdan daha çok önem verdiği için problem yaşamazsınız. İyi geceler diliyorum 😀 . Ayrıca O karta 500W yetecektir tahminimce.

Tabiki bakarım. Bende FurMark sonuçları olacaktı. Geldiği zaman haber ederseniz ilgilenirim. Ek olarak Param Güvende, alıcıya; satıcıdan daha çok önem verdiği için problem yaşamazsınız. İyi geceler diliyorum 😀 . Ayrıca O karta 500W yetecektir tahminimce.
İlk defa param güvende kullanacağım umarım dediğiniz gibi bir problem yaşamam.
Hem ITX'e hem de attığınız ilana mesaj gönderdim fakat sizin attığınız ilanın sahibi görüldü attı bana 🤠.
Normalde 1660S almayı planlıyordum fakat uyguna 500 serisi bulup da alabilirim diye düşünüyorum. Eskisi gibi oyun da oynamıyorum.

İlk defa param güvende kullanacağım umarım dediğiniz gibi bir problem yaşamam.
Hem ITX'e hem de attığınız ilana mesaj gönderdim fakat sizin attığınız ilanın sahibi görüldü attı bana 🤠.
Normalde 1660S almayı planlıyordum fakat uyguna 500 serisi bulup da alabilirim diye düşünüyorum. Eskisi gibi oyun da oynamıyorum.
Aslında evet uygun fiyata 1660S daha iyi olur. Birde hatırlatmadan geçmeyeyim 570'in doğru düzgün driverı yok. Tavsiyem ya 22.11.2'dir ya da 22.5.1 . Param güvende iyidir, ben şuanki kartımı param güvende ile aldım.

Aslında evet uygun fiyata 1660S daha iyi olur. Birde hatırlatmadan geçmeyeyim 570'in doğru düzgün driverı yok. Tavsiyem ya 22.11.2'dir ya da 22.5.1 . Param güvende iyidir, ben şuanki kartımı param güvende ile aldım.
Ben AMD için hep modlu driver kullanıyorum. Amermine olarak geçiyor, driver ayarları ile uğraşıp daha iyi performans/stabilite alabiliyorum. iGPU ile birlikte kullanabileceğim bir modu da bulunuyor.
1672609520864.png

Satıcı bana bu şekilde yazdı hocam. Furmark ve detaylı fotoğraf isteyeyim mi?

Ben AMD için hep modlu driver kullanıyorum. Amermine olarak geçiyor, driver ayarları ile uğraşıp daha iyi performans/stabilite alabiliyorum. iGPU ile birlikte kullanabileceğim bir modu da bulunuyor.
Eki Görüntüle 1620607
Satıcı bana bu şekilde yazdı hocam. Furmark ve detaylı fotoğraf isteyeyim mi?
Tabi ki isteyin. Mümkünse videoyu çekerken saat göstersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı