@SEMIKAANCAKIR@wennzy satıcı aktif değil gibi duruyor. Birden fazla kargolu satışı olmuş zaten. Fiyatı iyi ve iade de kabul ediyormuş. Sizce sorunun cevabını beklemeden direkt alayım mı?
@SEMIKAANCAKIR@wennzy satıcı aktif değil gibi duruyor. Birden fazla kargolu satışı olmuş zaten. Fiyatı iyi ve iade de kabul ediyormuş. Sizce sorunun cevabını beklemeden direkt alayım mı?
Bence alabilirsiniz. İade alıyoruz diyorsa alır, almazsada (almak zorunda ). Ayrıca o ekran kartı hemen kapılır o fiyata. PULSE, 570'in en iyi soğutmalarından biri.
Bence alabilirsiniz. İade alıyoruz diyorsa alır, almazsada (almak zorunda ). Ayrıca o ekran kartı hemen kapılır o fiyata. Pulse, 570'in en iyi soğutmalarından biri.
Ben zannetmiyorum. Yapıldıysa da bakımlı, soğuk tutulan yerde yapılmıştır. Çünkü fanların devri %40'da ve sıcaklık 60 derece. Gerçi buna göre illaki yok diyemeyiz ama 4GB kartla miningte zor.
Ben zannetmiyorum. Yapıldıysa da bakımlı, soğuk tutulan yerde yapılmıştır(o zaman çok sorun olmaz hatta). Çünkü fanların devri %40'da ve sıcaklık 60 derece. Gerçi buna göre illaki yok diyemeyiz ama 4 GB kartla miningte zor.