RX 570 ITX 4 GB alınır mı?

Eki Görüntüle 1622864
Adına çok takılmayın modlu kullanıyorum optimize etmek için ad farklı oluyor. Sanırsam Vega 11'de olduğu için X8'e düşüyor. Sıcaklıklar da çok iyi.

Bu ekran kartını nasıl modlayıp RX580 gibi gösterdiniz? Performans ve optimizasyon farkı oldu mu? Herhangi bir sorun çıkarıyor mu? Fotodan sonra kafama takılmıştı.

Bu ekran kartını nasıl modlayıp RX580 gibi gösterdiniz? Performans ve optimizasyon farkı oldu mu? Herhangi bir sorun çıkarıyor mu? Fotodan sonra kafama takılmıştı.
Ekran kartını modlamadım, sadece modlu driver kurdum. Daha iyi uyumluluk için ad değişikliği oluyor.
1672953951999.png

Çok daha stabil çalışıyor kart modlu driver ile.

Ekran kartını modlamadım, sadece modlu driver kurdum. Daha iyi uyumluluk için ad değişikliği oluyor.
Eki Görüntüle 1624123
Çok daha stabil çalışıyor kart modlu driver ile.

Discord versem detaylıca anlatabilir misiniz? Veya yapılışı anlatan bir kaynak var mı?

Sonuç olarak kart nasıl hocam?
Kart mükemmel, hiçbir problemi yok.
Discord versem detaylıca anlatabilir misiniz? Veya yapılışı anlatan bir kaynak var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz. Dosyaları indirip DDU ile eski driver silmeden önce son rötuşları yaparken interneti kapatın. Bilgisayarı açıp, kurulum bittikten sonra interneti tekrar açabilirsin. Bunu yapmanı istememdeki sebep Windows Update kendi kendine driver kuruyor ve bozuyor her şeyi.

Dosyaları indirip DDU ile eski driver silmeden önce son rötuşları yaparken interneti kapatın. Bilgisayarı açıp, kurulum bittikten sonra interneti tekrar açabilirsin. Bunu yapmanı istememdeki sebep Windows Update kendi kendine driver kuruyor ve bozuyor her şeyi.
O ayarı isterseniz DDU'da aktif edebiliyorsunuz. Ekstra bilgi olsun diye araya sıkıştırayım dedim 😀 .
1673041152215.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı